2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14008 بازدید | 263 پست
من اگ جدام بشم بچها رو نمیده میدونه جونم واسشو میره نمیتونم بزارم واسش چو دخترم چن بار دست روش بلند ...

خب پس براش شرط بذار بمون

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر هم کنار میاد مثل همه ی ما ولی دیگ بعد این زندگی نمیکنه فقط زندس

همیشه تاپیک بقیه میدیدم دلم اتیش میگرفت الان خودم چکار کنم😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
چک نمیکردم گوشیشو..... اصن قبولش نمیکردم خر فرضم کرد گولم زد

صورتدمسئلرو پاک کردن خیلی اشتباهه عزیزم ولی کاش تو نامزدی دیده بودی جدا میشدی ،منم دیدم جدا شدم ،ولی آخه آدم طرفو دوست داره خیلی سخته من خودم جلوم گریه کنه ی نفر خر میشم به راحتی دور از جونت 

خب پس براش شرط بذار بمون

نیس گم شد اصن خبری ازش نیس

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

برو مشاوره حتما چون بچه داری نمیشه زود جدا بشی

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
همیشه تاپیک بقیه میدیدم دلم اتیش میگرفت الان خودم چکار کنم😭

اروم باش عزیزم دنیا ب اخر نرسیده برات مهم نباشه اگه قبلا بخاطر اون از خودت گذشتگی و فداکاری تو زندگی میکردی دیگه نکن فقط فکر خودت و بچه هات باش 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

شما همون نامزدی باید یه فکری میکردی

من نفهمیدم بخدا یهو همچی عوض شد 

برو مشاوره حتما چون بچه داری نمیشه زود جدا بشی

😭

من شوهر که ندارم 

ولی یه آشغالی تو زندگیم بود باهم قرار ازدواج گذاشته بودیم

این آشغال هی غیب میشد و هی پیداش میشد

من فهمیدم زن گرفته باهاش کات کردم

بعد ول کن من نبود منم از تمام چتا و پیاماش عکس گرفتم فرستادم برا زنش بعد فهمیدم همون موقعی که با من بوده با اون دخترم بوده،ولی دختره اصلا همش از اون آشغال دفاع میکرد،درصورتیکه من قبل اون باهاش بودم و به گفته خودش زنشو نمیخواسته به زور مامانش ازدواج کرده بودن

دیگه خلاصه اونجا که فهمیدم دختره منو مقصر میدونه به پسره گفتم مزاحمت بعدی پاسگاهی که خودشو جمع کرد