2777
2789
وای فکر کنم سوال آخر تجربی رو اشتباه نوشتم که وضعیت مسلمانان در دوران علم آموزی من اول صفحه رو نوشتم ...

من نوشتم علم گسترش یافت از چند شاخه به پانصد شاخه رسید نشانه افزایش علم هست ک در دسته بندی های بیشتر تقسیم کنند و دانشمندان زیادی ظهور کردن مثل ابوعلی سینا ک کتاب شفا اون برای قیافه هنوز هم در دانشگاه تدریس میشه و ملاصدرا ک از عارفان و فیلسوفان برجسته بوده 

درسته بنظرت ؟

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فکر کنم سوال آخر تجربی رو اشتباه نوشتم که وضعیت مسلمانان در دوران علم آموزی من اول صفحه رو نوشتم ...

اون جوابای مختلف میشد نوشت منم شک داشتم اصن چیو بنویسم اون قسمت کتاب ک میگف اموختن علم رو هر قشری میتونه یاد بگیره چه غنی چه فقیر و پیامبر میگف اموختن علم واجبه برای هر مسلمانی و حضرت فاطمه ب سوالات بقیه جواب میداد همسرای پیامبر هم بودن من اینا رو دقیق نوشتم الان حوصله ندارم جمله بندی دقیقشو بنویسم ولی ی جا هم دیدم یکی نوشته بود اینکه پاراگراف مربوط ب نیکان و اینا بود ک از چن شاخه ب 500 تا رسید و اینا و کنار هر مسجدی ی مدرسه میساختن و اینا نمیدونم واقعا تو چی نوشتی؟ 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

وای منم مثل تو نوشتم ولی فکر کنم غلطه

نگو تروخدا خیلی ذهنم درگیرشه مث ادم اشاره نکرد دو صفحه فقط راجب علم اموزی بود اه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

خیلی چرت بود بلندا ،نکات خیلی مهمتر و جالب تری بود واسه امتحان واقعا این چه سوالاتی بوددد

همووون بعد آخه یه طوری بود تو از نظر خودت با پاسخت نمره میگیری ولی تو پاسخنامه به موارد دیگه ای اشاره کرده

🫀«🧠