2777
2789
عنوان

شام خوردم به شوهرم شام ندادم

2599 بازدید | 82 پست

اخه مرد چیکار آشپزی داره؟؟ 

امروز گفت حال ندارن سر کار نرفت انگار دنبال دعوا و بهونه بود

بعدش گفت مرغ رو بخابون تو ابلیمو شب مرغ و برنج بذار

به من نگفته بود میخاد خودش مرغ رو بپزه، وقتی دید دارم درستش میکنم بی دلیل عصبی شد و گفت خیلی ببخشید شرمندم اینو میگم، گیت ریدی تو مرغ من میخاستم درستش کنم

منم غذارو درست کردم نشستم با ولع خوردم نوشابه هم برا خودم باز کردم 

تا دید تنهایی شام خوردم بهش نگفتم بیا بخور

رفت تو اتاق خواب درو قفل کرد خوابید

مقصز منم؟؟ 

خسته شدم از کاراش خیلی بچست

خبلی خستم

هر دو بچه هستید نه اون تنها 

خب می‌ذاشتی بپزه نذاشتی خودت پختی به اونم می‌دادی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلااا 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای چکار زشتی کردی وای

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

مردا خونه بمونن خل میشن انگار 

مامان من از همین الان غصه دوران بازنشستگی پدرمو میخوره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خب بهم نگفت میخاد خودش پرنسس شه و آشپزی کنه، باید قبلش به من میگفت

پاشو یک شیشه شیر حل کن بذار پشت در بیدار شد بخوره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د