هر ماه دکتر پوست و دکتر زنان زایمان میرم ، سونو، ازمایش
لیزر بدن هم میرم، تا سرکار رفتن و کرایه هم روزی ۱۰۰ تومن خرج داره، ماهی هم یک تومن قسط
چجوری مدیریت کنم هیچی برام نمی مونه! که بخوام مناسبتی چیزی شد برای کسی کادویی بخرم یا حتی برای خودم...همش ترس تموم شدن پولم و تا اخر ماه بی پول شدنو دارم
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
عزیزم کارتو عوض کن، جا به جا شو جایی که دریافتی بیشتری داشته باشی
نمیتونم فعلا
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.
از بین چیزایی که گفتی نمیتونی حذف کنی؟مخصوصا رفت و آمد میتونی با اتوبوس و مترو بری؟در نهایت دنبال کا ...
چرا میتونم اما خیلی نمیصرفه تهش یک تومن برام بمونه که برم کافه ای چیزی
اگه بیمه ای دکتری پیدا کن با بیمه قرارداد داشته باشه هزینش کمتر میشه والا منم تنبلی تخمدان دارم ولی ...
اره اما الان انقدر هزینه ها زیاد شده پول ویزیت ۴۰۰ هست و بیمه ۲۰۰ میده، ازمایشا هم همین دیروز ۳ تومن شد دو تومنشو بیمه داد