2777
2789
عنوان

شام خوردم به شوهرم شام ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 82 پست
واییی بفرستش خونه مامانت بگو‌ بگیر بچتو شیر بده بهش یکم بزرگ شده عقلش

واقعا بی عقله سر یه مرغ پختن هر چی از دهنش درومد بهم گفت، در صورتی که من میدونستم امروز دنبال دعواست، چون اول گفت پیتزا برام درست کن، بعد دو ساعت بعدش بهونه مرغ رو گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگفتی: بیا توادامه شو درست کن باید قبلش میگفتی خودت میخوای درست کنی

چرااینجوری میکنی

گناه داره اونم بنده خداادممه گشنش میشه نشستی جلوش غذاخوردی باافتخار الهی دلم کباب شد مرد بیچاره گشنه خوابیده

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

مردا خونه بمونن خل میشن انگار مامان من از همین الان غصه دوران بازنشستگی پدرمو میخوره

من بیچاره رو نمیگی تو اوج جوونی، چند ساله همسرم انگار بازنشسته هاست؟ کارش دورکاریه، همش ور دلمه🤦‍♀️

واقعا بی عقله سر یه مرغ پختن هر چی از دهنش درومد بهم گفت، در صورتی که من میدونستم امروز دنبال دعواست ...

نباید ب برکت خدا می‌گفت. ریدی توش بگو ما میخایم‌ بخوریما‌ این چه طرز حرف زدن 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

خب میگفتی: بیا توادامه شو درست کن باید قبلش میگفتی خودت میخوای درست کنیچرااینجوری میکنیگناه داره اون ...

اصلا بیچاره نیست، من شده 4 روز بدون غذا از دستش سر کردم، بهش گفتم بیا تو درستش کن من نمیدونستم گفت نمیخام تو ریدی تو مرغ

هردوتون بچه و لجبازید😐میدونم فکر میکنی حق با توعه و این طبیعی ولی چی میشد بزاری اون درست کنه؟یعنی چی مردو چه به آشپزی؟۹۹ درصد آشپز ها مرد هستن چرا جنستیش میکنی😐😂بیچاره گشنه خوابید

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

عاااا ،سر چه چیزایی بحث میکنید،خب همونجا که گفت ر ی دی تو مرغ تحویلش میدادی میگفتی بیا خودت درست کن .میرفتی میشستی تا درست کنه بعدم عین خانما میشستی میخوردی .برو بخش بگو از این به بعد هفته ای دو بار مرغ میزارم توی آبلیمو تو درست کن بخوریم .بزار کمکت کنه عادت کنه تازه از خداتم باشه 

نباید ب برکت خدا می‌گفت. ریدی توش بگو ما میخایم‌ بخوریما‌ این چه طرز حرف زدن

خیلی ناراحت شدم من غذا نون پنیرم باشه میخوزم و خدارو شکر میکتم خیلی ادم بی ادبیه

من بیچاره رو نمیگی تو اوج جوونی، چند ساله همسرم انگار بازنشسته هاست؟ کارش دورکاریه، همش ور دلمه🤦‍♀️

خدا بهت صبر و توان بده جانم😘❤️سخته واقعا

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚