2777
2789
عنوان

متخصصان بتا و‌بارداری

201 بازدید | 18 پست

ممکنه یه خانومی مثلا امروز رابطه داشته باشه ، 

پریود نشه بخاطر تنبلی تخمدان. 

دوماه و نیم بعد مجدد دوباره رابطه داشته باشه و ۱۵ روز بعد رابطه عدد بتا ۱۱۰ باشه 

آیا ابن بارداری مربوط به رابطه ۲ ماه و نیم تا ۳ ماه قبلشه یا مال ۱۵ روز پیشه؟؟؟ 

سونوگرافی هم رفته و اولین سونوگرافی ۲۶ روژ بعذ رابطع بوده بهش گفته فقظ ساک بارداری  با قطر ۷ میبلی متری 

تشکیل شده بدون جنین 

۵ هفته‌ ای .

۶ روز بعد میره سونو‌مجدد قلب تشکیل شده و‌۶ هفته شده 

آیا سونوگرافی ۲ هفته از تاریخ اقدام بزرگتره عادیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون . یعنی ربطی به اون‌دوماه نیم قبل نداره

ن دیگ 

وگرنه الان باید توی ماه سوم میبودی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ممنون عزیز .عدد ۱۱۰ عدد پایینه؟ برای ۱۵ روز بعد رابطه طبیعبه؟ چون تنبلی داشته فکرشم نمیکردم باردار ب ...

ی سر ب تاپیکات زدم،خیالت راحت بچه همسرته 

ولی من جای تو بودم حتما میدادم نی نی یار تاپیکامو پاک کنه و دیگ هم در موردش صحبت نکن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ی سر ب تاپیکات زدم،خیالت راحت بچه همسرته ولی من جای تو بودم حتما میدادم نی نی یار تاپیکامو پاک کنه و ...

😔😔😔😔این وسواس فکری دیوونم کرده 

تو انستا داستان هارو میخوندم دوسه نا درمورد این چیزای مسخره بود رفت تو ناخودآگاهم .یک دفعه بعد یکماه این وسواس اومد سراغم‌

هی میخوام دیگه نیام چون میام ناخودآگاه ذهنم‌میگه سوال بپرس بزار مطمئن‌تر بشی