2777
2789
من الان درس ۱ تا ۳ مونده ۹/۱۰ هم جهارشنبه خوندم الان یادم رفته 😂 خیر سرم میخواستم فارسی بخونم 😂

هعی منم پلن برا فارسی زیاد داشتم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون روز دینی نهاییم حدود چهار سال میگذره ...

اون روز اصلا درس نمیتونستم بخونم با بدبختی تمومش کردم رفتم دیدم اصلا سخت نبود و من چقد سخت گرفته بودم به خودم الان که فکر میکنم 

استرس نداشته باشید بعداً میگید چقد بی اهمیت بود

هعی هعی هعی من هیچی یادم نیست این درده

منم بابا از اینور میخونم از اونور یادم میره

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

از اون روز دینی نهاییم حدود چهار سال میگذره ...اون روز اصلا درس نمیتونستم بخونم با بدبختی تمومش کردم ...

از اسمش که نهاییه نترسید خیلی آسون بود نمونه سوال هم بخونید بیشترشون تکرارین

تموم کردم دارم نمونه سوال حل میکنم

تفففف

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

میشه میشه فقط همت کن ارادتو جمع کنم بعد خیلی خیلی جدی باش و بخون وقتتم هدرنده میشه

وای خداکنه هدر ندمممم

فکرکنم تا صبح باید بیدار باشم با این تفاسیر...

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

از اون روز دینی نهاییم حدود چهار سال میگذره ...اون روز اصلا درس نمیتونستم بخونم با بدبختی تمومش کردم ...

قربونت ممنون بابت دلگرمیت ❤️ 

استرس فارسی بیشتر از دینی دارم 🫠

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
از اسمش که نهاییه نترسید خیلی آسون بود نمونه سوال هم بخونید بیشترشون تکرارین

سوالای توضیحی دو درس آخر یادم نمیمونه اونام زیاد نمره دارن

یکی باید تو امتحان اولشونو بگه من یادم بیاد😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️