2777
2789
عنوان

ماشین خارجی در حد یک تومن پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 81 پست
یکی از فامیلای دورمون ایکس ۳۳ داره چند بار سوار شدم واقعا هم نرمه هم تمیز و اصلا ادم نمیگه اون قیمته ...

ولی اینم بگم اگر برای خودت میخری اره بخر باهاش عشق میکنی.ولی اگه بابات میخوادبرونه توصبه نمیکنم.

ماشین خانوادگی نیست.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خودم بین ۲۰۷ و خادجی موندم ولی گفتم خارجی حتی دست دومش از ایرانیه کمتر خرج و مکانیکی داره

۲۰۷ هم ماشین خوبیه، من دوس دارم لاماری بخرم ولی پولشو ندارم انشالله کارم درست شه دنا میخرم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

ولی اینم بگم اگر برای خودت میخری اره بخر باهاش عشق میکنی.ولی اگه بابات میخوادبرونه توصبه نمیکنم.ماشی ...

نه بابام میخواد واسه من بگیره 

ولی باید خودش تایید کنه😐🫠 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

یکی از فامیلای دورمون ایکس ۳۳ داره چند بار سوار شدم واقعا هم نرمه هم تمیز و اصلا ادم نمیگه اون قیمته ...

شوهر من اصلا از ایکس ۳۳ خوشش نمیاد میگه خوب نیست

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

۲۰۷ هم ماشین خوبیه، من دوس دارم لاماری بخرم ولی پولشو ندارم انشالله کارم درست شه دنا میخرم

منم لاماری و فیدلیتی و مزدا تری دوس دارم 

انشاالله این جمع همه به ارزواشون برسن 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببین عزیزم اگر بتونی ۲۰۰ هم بزاری روش .اریزو ۵ .عالی و خانوادگی هست.

اگر واسه خودت میخوای ایکس۳۳ بهترین گزینس.شک نکن.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

آقا

من باشگاهم

من رو لایک کنین، بیام بخونم. من در فکر فونیکسم. فورد نمره منطقه هم میتونم ولی میخوام باهاش برم سفر، با نمره منطقه نمیشه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.