2777
2789
عنوان

ماشین خارجی در حد یک تومن پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نه شاسی بلنده نه شاسی کوتاه بین این دوتا

خب کراس همون معنی رو میده عزیزم لازم نیست مینی بیاری کنارش.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

با یک تومن از چینی ها ففط ایکس ۳۳ کراس میتونی بخری.من داشتم ماشین جمع و جور و بدک نیست در مقایسه با ...

انقد فیدلیتی و لاماری اینا دوس دارم🫠😂ولی بودجه نمیرسه 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببین خیلیا رو هوا حرف میزنن.من ۸ ماه ایکس ۳۳ داشتم ماشین خیلی خوب و پراپشنی هست.

ولی وقتی از ایکس ۳۳ پیاده بشی و بری ماشین بهترسوار بشی اونوقت دیگه نمیتوتی ایکس ۳۳ سواررشی.مساله اینه

خیلیا با پراید میان میگن ایکس ۳۳ ال و بل 😒😒

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من مدل ۸۵بود ولی عالین خودرو خارجیه ولی الان ۲۰۷صفردارم هرروزنمایندگیم

من بابام گف ۲۰۷ بگیرم برات بعد دیدم هم اسم ماشین ایرانی روشه هم یک میلیارده😐 بعد شنیدم که میگن زیادم خوب نیست گفتم چه کاریه خب همون پولو بدم خارجی خوشگلترم هس

کلا ملاکم خوشگلیه😐😂🤦🏻‍♀️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

انقد فیدلیتی و لاماری اینا دوس دارم🫠😂ولی بودجه نمیرسه

اره واقعا ماشینای قشنگین.من خودم عاشق هایما توربو هستم🥹

انشالله به وقتش اونا رو هم میخری عجله نکن

ببین خیلیا رو هوا حرف میزنن.من ۸ ماه ایکس ۳۳ داشتم ماشین خیلی خوب و پراپشنی هست.ولی وقتی از ایکس ۳۳ ...

یکی از فامیلای دورمون ایکس ۳۳ داره چند بار سوار شدم واقعا هم نرمه هم تمیز و اصلا ادم نمیگه اون قیمته من خوشم اومد ولی مسئله اینه باید بابام تایید کنه بعد بخره 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

با یه میلیارد ماشین خارجی خوب نمیشه خرید چرا دنا پلاس یا شاهین نمیگیری دنا واقعا ماشین خوبیه

نمیدونم خودم بین ۲۰۷ و خادجی موندم ولی گفتم خارجی حتی دست دومش از ایرانیه کمتر خرج و مکانیکی داره

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اره واقعا ماشینای قشنگین.من خودم عاشق هایما توربو هستم🥹انشالله به وقتش اونا رو هم میخری عجله نکن

انشاالله اونا دیگه با پول و درامد خودمون🥲

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋