2777
2789
عنوان

ماشین خارجی در حد یک تومن پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نه شاسی بلنده نه شاسی کوتاه بین این دوتا

خب کراس همون معنی رو میده عزیزم لازم نیست مینی بیاری کنارش.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

با یک تومن از چینی ها ففط ایکس ۳۳ کراس میتونی بخری.من داشتم ماشین جمع و جور و بدک نیست در مقایسه با ...

انقد فیدلیتی و لاماری اینا دوس دارم🫠😂ولی بودجه نمیرسه 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببین خیلیا رو هوا حرف میزنن.من ۸ ماه ایکس ۳۳ داشتم ماشین خیلی خوب و پراپشنی هست.

ولی وقتی از ایکس ۳۳ پیاده بشی و بری ماشین بهترسوار بشی اونوقت دیگه نمیتوتی ایکس ۳۳ سواررشی.مساله اینه

خیلیا با پراید میان میگن ایکس ۳۳ ال و بل 😒😒

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من مدل ۸۵بود ولی عالین خودرو خارجیه ولی الان ۲۰۷صفردارم هرروزنمایندگیم

من بابام گف ۲۰۷ بگیرم برات بعد دیدم هم اسم ماشین ایرانی روشه هم یک میلیارده😐 بعد شنیدم که میگن زیادم خوب نیست گفتم چه کاریه خب همون پولو بدم خارجی خوشگلترم هس

کلا ملاکم خوشگلیه😐😂🤦🏻‍♀️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

انقد فیدلیتی و لاماری اینا دوس دارم🫠😂ولی بودجه نمیرسه

اره واقعا ماشینای قشنگین.من خودم عاشق هایما توربو هستم🥹

انشالله به وقتش اونا رو هم میخری عجله نکن

ببین خیلیا رو هوا حرف میزنن.من ۸ ماه ایکس ۳۳ داشتم ماشین خیلی خوب و پراپشنی هست.ولی وقتی از ایکس ۳۳ ...

یکی از فامیلای دورمون ایکس ۳۳ داره چند بار سوار شدم واقعا هم نرمه هم تمیز و اصلا ادم نمیگه اون قیمته من خوشم اومد ولی مسئله اینه باید بابام تایید کنه بعد بخره 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

با یه میلیارد ماشین خارجی خوب نمیشه خرید چرا دنا پلاس یا شاهین نمیگیری دنا واقعا ماشین خوبیه

نمیدونم خودم بین ۲۰۷ و خادجی موندم ولی گفتم خارجی حتی دست دومش از ایرانیه کمتر خرج و مکانیکی داره

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اره واقعا ماشینای قشنگین.من خودم عاشق هایما توربو هستم🥹انشالله به وقتش اونا رو هم میخری عجله نکن

انشاالله اونا دیگه با پول و درامد خودمون🥲

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋