سلام پسرم ۱۰ سالشه. اصلا شب دوست نداره بخوابه.من از سالی که مدرسه میره خیلی حرص خوردم.چون از ساعت ۱۰ شب میگم پسرم وقت خوابه. برق ها خاموش.میره تو تخت. ولی هی پامیشه راهمیره.برقها رو روشن میکنه.تلویزیون روشن میکنه.میره آشپزخونه میگه گشنمه. حالا تازه دو ساعت نیست شامکامل خورده.میره یک چیزی میخوره. باز میاد به بهانه مسواک.دستشویی. خلاصه هی میره و میاد بزور ساعت ۴ صبح میخوابه. هی میگه خوابم نمیاد. از مدرسه میاد هم فورا میخوابه هر کار میکنم نخوابه گوش نمیده. چون خوب شب ۳ ساعت خوابیده دیگه. یعنی شده روش آب ریختم بیدار نشده. و مجدد شب نمیخوابه. دیگه از دستش دارم دق کنم.بچه مگه اینجور باید باشه. من خونه دوستام رفتم دیگه.دیدم مادره فقط با ابرو اشاره کرد وقت خوابه.اصلا به مهمون ها کاری ندارن مستقیم میرن تو اتاق و میخوابن. ولی پسر من.مدام میگه نه. دلم نمیخواد. خوابم نمیاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بعضی ادما ذاتا تایم عصر و شب زمان انرژیشون هست و بیشتریا صبح ... ولی چون تعداد آدمایی که عصر و شب پر انرژی میشن کم هست بقیه نمیتونن درک کنن ... من متاسفانه همینطور بودم ...
بآور کن ظهر میخوابه خودت و بکش.بیدار نمیشه که نمیشه. بخاطر همین خواب ظهرش هم کلی حرص میخورم.قلبم د ...
باورم نمیشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️فکر کردم خودم تاپیک زدم.
فقط فرقش اینه بچه های من دوتان.واینا هردو همزمان خواب شبو دوست ندارن.ظهر میخوابن بازور هم که شده بیدار نمیشن.تو تاریکی بازی میکنن.حرف میزنن.به بهانه های مختلف چراغ روشن میکنن.آشپزخونه میرن.همبن الانشم خواب نیستن.درحالی که چراغا خاموشه
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مشکل منم هست،با این تفاوت ک بچه های من ظهر هم نمیخوابن،پسرم خسته از مدرسه میاد حاظر نیست بخوابه با اینکه اش و لاسه از خستگی...شبم حاظر نیست بخوابه ،نمیدونم چه موجوده
باباشم کاری ب کارش نداره،برا درس و مشقم باید با داد و بیداد بنویسه.مردم از حرص
این گوش نمیده دعوا هم میکنم فایده نداره. الان دعواش کردم برو بخواب نصف شب چرا داری ظرف میشوری. میگه چرا نمیشه شب ظرف شست. حالا تو روز یک لیوان آب بخوره سر جاش نمیذاره الان فقط چون دوست نداره بخوابه فقط دنبال اینه راهی پیدا کنه نخوابه
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نوشتم اسمش و نرفت.کلا از خونه بیرون نمیره.میگم بریم بازار. بریم پارک. میگه دوست ندارم. همش تو خونه ...
چرا به اینکه افسردگی داره یا مشکلی توی خونه تون هست، شک نمی کنی ؟
اینکه در طول شب میخواد بیدار باشه به جای روز
و در طول روز جایی دلش نمیخواد بره
یعنی یه مشکلی توی زندگی هست که دلش نمیخواد ببینه
با روانشناس خوب و مجرب در ارتباط باش حتما
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊