2777
2789
عنوان

شماها چجوری به بچه تون میگید برو بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 44 پست

والا از وقتی دخترم مدرسه رفته بهش نگفتم برو بخواب 

خودش ساعت ۹/۵ میشه میگه من رفتم بخوابم حتی اگه غذا نخورده باشه میگه اگه غذا آماده نیست من رفتم برای خواب🤦

به زور تند تند غذا میارم که گرسنه نخوابه 

نهایتا ۱۰ خوابه دیگه 

البته از مدرسه میاد اصلا نمیخوابه

بآور کن ظهر میخوابه خودت و بکش.‌بیدار نمیشه که نمیشه. بخاطر همین خواب ظهرش هم کلی حرص میخورم.‌قلبم د ...

کلاس ورزشی براش بگیر تایم ظهر ...بد عادت شده و لوس 

یه شب که هی پاشد راه رفت و اینا به شوهرت بگو تنبیهش کنه 

♥️shiraz♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون باید تایم خوابتونو درست کنیدتا اونم دریت بشه

من خودم میرم بخوابم این بشر اینقدر سر و صدا میکنه نمیذاره بخوابم. الان به‌و برق ها روشن شد و مدام صدای ظرف اومد.‌میگم بچه داری چکار میکنی. میگه ظرف میشورم. دوست داشتم‌پاشم بزنمش. آخه الان وقت ظرف شستن هست؟من خودم نشستم که خونه ساکت باشه تا بخوابه. ولی هر بار الکی پا میشه که دور بزنه فقط نخوابه

وای خدا چه سخت من الان که خواب ندارم فک میکردم بچه هام بزرگ بشن میتونم شب راحت بکپم😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بآور کن ظهر میخوابه خودت و بکش.‌بیدار نمیشه که نمیشه. بخاطر همین خواب ظهرش هم کلی حرص میخورم.‌قلبم د ...

خواب بعدظهر کلا قطع کن  شب هم  ساعت ۸ حموم کنه بعدظهر باشگاه بره  عالی میشه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
کلاس ورزشی براش بگیر تایم ظهر ...بد عادت شده و لوس یه شب که هی پاشد راه رفت و اینا به شوهرت بگو تنبی ...

نوشتم اسمش و نرفت.‌کلا از خونه بیرون نمیره.‌میگم بریم بازار. بریم پارک. میگه دوست ندارم. همش تو خونه هست. دوست نداره جایی بره

جذبه مادرانه نداری

وگرنه به بچه وقتی بگی این تایم خوابته میری میخوای و نبینم تلویزیون روشن کنی اصلا دیگه حرفی نمیتونه بزنه 

ولی به شرط اینکه عادتش داده باشی به حرف گوش دادن و زود خوابیدن از بچه ای ک همیشه دیر خوابیده توقع نمیره یهو تغییر کنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من خودم میرم بخوابم این بشر اینقدر سر و صدا میکنه نمیذاره بخوابم. الان به‌و برق ها روشن شد و مدام صد ...

اصلا کلا نه حرف بزن نه واکنش نشون بده برقارو خاموش کن خودتو بزن به خواب

دختر منم ۸سالشه چون بعداز ظهریه تا لنگ ظهر خوابه 

از اونورم شب دیر وقت میخوابه مثلا ۱ 

یعنی آخرین نفر میخوابه 

اونم نه تو اتاقش وسط سالن 

چون میگه میترسم و تنها نمیتونم بخوابم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
خواب بعدظهر کلا قطع کن شب هم ساعت ۸ حموم کنه بعدظهر باشگاه بره عالی میشه

میگم خوب من از مدرسه میاد میگم بیا بریم بیرون.‌پارکی دوچرخه بازی. که نخوابه ولی اصلا اهل بیرون رفتن نیست و ظهر همیشه خسته هست و میخوابه. هر کار میکنم‌یکساعت بعدش بیدار نمیشه ۳ تاد۴ ساعت میخوابه

من هر شب دارم حرص میخورم. حتی یادم نمیاد یکبار مثل آدم بخوابه. یا یکبار چیزی بگم بگه چشم

زمان خوابش یه ساعت مشخص باشه مثلا راس ده شب یا در زمستون نه شب! اصلا تغییرش نده! حتی مهمونی هستی زود برگرد تا عادت کنه ب اون تایم خوابیدن! قبلش هم دائم بهش یاداوری کن ک کم کم باید بره بخوابه،  چراغها خاموش، تی وی خاموش، شروع کن ب خوابوندش! اول براش قصه بگو بعد اروم بخوابونش، خودتم کنارش دراز بکش! اولش سخته و طول میکشه اما باید ترفندهای مختلفی رو بکار ببری تا عادت کنه و زود بخوابه، بعد دیگه اینو بعنوان قانون میپذیره و سرساعت با اشاره شما میخوابه البته باید اون تایم خودتون هم اماده خواب بشین و سکوت و خاموشی رو تا لحظه خوابش ایجاد  کنین وگرنه با سروصدا و نور و صدای تلویزیون نمیخوابن.

هیچوقت فست فود، کافئن، مواد شیرین و چرب و انرژی زا در طول روز بهش نده! 

میگم خوب من از مدرسه میاد میگم بیا بریم بیرون.‌پارکی دوچرخه بازی. که نخوابه ولی اصلا اهل بیرون رفتن ...

مشکل خواب نیس مشکل اینه  هدف نداره تواین سن بچه  باید تحت اموزش وکلاس باشه درکنارش بازی  وبرنامه داشته باشه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد