2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 55159 بازدید | 2991 پست
زفیرا جان یه دکتر زنان هست به نام دکتر لیلا نظری فوق تخصص ivf که فکر کنم زعفرانیه تهران هست‌اون برا ...

پیج دکتر نظری رو یه مدته دارم خیلی پست در مورد ذخیره تخمدانایی ک با پی ار پی بالا رفتن گذاشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءا... بتونم برم تهران میرم پیششون یا ویزیت آنلاین میگیرم ذهنم درگیر بیمارستان رویانه نمیدونم او ...

رویانم ازش بد زیاد شنیدم من.

بنظرم دکتر خوب پیدا کن بعد برو هر جا گفت انجام بده. من خودم بیمارستان رو به مرکزها ترجیح میدم چون خلوت تره دکتر هم خودش هم پیشته.

اگر مرکزی خواستی بری بنظر من مام از همه شاید بهتر باشه.

ان شاءا... بتونم برم تهران میرم پیششون یا ویزیت آنلاین میگیرم ذهنم درگیر بیمارستان رویانه نمیدونم او ...

ویزیت آنلاین بگیر اول دکترت رو انتخاب کردی بیا تهران که اسیر راه نشی

رویانم ازش بد زیاد شنیدم من.بنظرم دکتر خوب پیدا کن بعد برو هر جا گفت انجام بده. من خودم بیمارستان رو ...

مام رفتم چندماه پیش هم دکتر زنانش هم ارولوژ ک برا همسرم رفتیم گفتن باید تخمک اهدایی بگیریم ک شوهرم کنار نمیاد با این قضیه خودمم دوس دارم بچه از خودم باشه 

شناسنامه ۳۸ ولی سن واقعیم ۴۲ ساله شناسنامه ام کوچیکتره طبق سن واقعیم شراطیم خیلی بده خیلی ترسیدم ک ز ...

سن شناسنامه که مهم نیست عزیز دلم،تعیین کننده کیفیت تخمک ها سن بیولوژیک بدنمونه. پس تقریبا همسن منید.‌ من چند ماه دیگه ۴۳ ساله میشم

ما باید قبول کنیم تو سن ما تخمک خوب بسختی تولید بشه. بنظرم یه بار دیگه با تمام سعی تون داروها رو مصرف کنید و شانس تون رو با یه دکتر خوب امتحان کند. 

مام رفتم چندماه پیش هم دکتر زنانش هم ارولوژ ک برا همسرم رفتیم گفتن باید تخمک اهدایی بگیریم ک شوهرم ک ...

والا مردهای ایرانی هم شورش رو درآوردن. بگو اسپرم خودت که هست دیگه با اون قسمت دیگه اش چکار داری😁

اینجوری فکر نکن. دوست من اهدایی گرفت دوقلو باردار شد و زایمان کرد

به مرور یه قل به کل شبیه خودش شده چون بهرحال تو شکم مادرش از خون مادر و بندناف مادر غذا خورده.

سن شناسنامه که مهم نیست عزیز دلم،تعیین کننده کیفیت تخمک ها سن بیولوژیک بدنمونه. پس تقریبا همسن منید. ...

درسته نگرانی منم همین سن واقعیمه مخصوصا ک مامانمم زود یائسه شده و احتمالا ذخیره پایینی داشته این چند روز حالم بد بود ولی خودمو جم و جور کردم برای تلاش دوباره... شمام برام نقطه امید شدی گلم ک امتحان کنم شاید منم بتونم با داروهای یه دکتر دیگه مجدد تخمک داشته باشم

درسته نگرانی منم همین سن واقعیمه مخصوصا ک مامانمم زود یائسه شده و احتمالا ذخیره پایینی داشته این چند ...

دقیقا سن یائسگی ما سن یائسگی مادرمونه. اولا که روحیه تو قوی کن. من کلی آدم میشناسم اطرافم تا ۴۷ ۴۸ هم طبیعی باردار شدن. من قراره چند جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی شم. با این وجود دکتر امروزم بهم گفت ورزش کن و قوی نگه دار خودتو من حدس میزنم بعد دو سال هم اجازه حاملگی بهت دادن طبیعی بتونی باردار شی کافیه یدونه فولیکول ازاد شه. 

اصلا به عدد ذخیره و سن فکر نکن اما دست دست هم نکن، من واقعا اگر هیچ راهی نباشه با کمال میل میرم اهدایی میگیرم مهم اینه یه بچه تو دل من بزرگ شه که باباش مردی باشه که بهش عشق داشته باشم

درسته نگرانی منم همین سن واقعیمه مخصوصا ک مامانمم زود یائسه شده و احتمالا ذخیره پایینی داشته این چند ...

یه دو سه ماه مرتب ژل رویال اصل و گرده نخل خالص گیر بیار بخور. عالیه برای افزایش ذخیره

دقیقا سن یائسگی ما سن یائسگی مادرمونه. اولا که روحیه تو قوی کن. من کلی آدم میشناسم اطرافم تا ۴۷ ۴۸ ه ...

اره بهش فک کردم اتفاقا اینکه یه بچه رو خودم توی وجودم حس کنم به دنیاش بیارم حس خیلی خاصیه

یه دو سه ماه مرتب ژل رویال اصل و گرده نخل خالص گیر بیار بخور. عالیه برای افزایش ذخیره

ژل رویال اصل دارم گرده خرما باید گیر بیارم گلم ممنون بابت راهنمایات 🙏 اصلاح سبک می کنم توی این چندماه توکل به خدا ان شاءا... خدا کمک کنه منم حس مادرانه رو تجربه کنم