2777
2789

سلام من 17 هفتمه الان نزدیک یک هفتست که وقتی نشستم خیلی اذیت میشم همش به معدم فشار میاد اگه یکم رو کمرم خم بشم که دیگه واویلا تازه قفسه سینمم درد میگیره خیلی سختمه انگار بچم تو معدم مامانم دیروز وقتی دید اینجوریم گفت این مال ماهای اخره که بچه بزرگتر میشه تو چرا از الان اینجوری شدی

بچه ها یعنی ماله چیه خیلی برام سخته 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

منم مشکلات معده دارم ولی چیزی که برام عجیبه اینه که ازالان شکمم ترک قرمز خورده ریز ومیخواره اول14هستم ولی از حدود10اینجوری شدم عجیبه برام

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

ماه دخت جان بعضیا زودتر ترک میخوره

از الان با روغن زیتون شکمتو چرب کن که جاش نمونه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلات معده دارم ولی چیزی که برام عجیبه اینه که ازالان شکمم ترک قرمز خورده ریز ومیخواره اول14هست ...

از دوماهگی باید چرب کرد.متاسفانه منم اولش اهمیت ندادمو از ۶ماهگی ک ترکا شروع شد کرمو روغن زدم ک زیاد تاثیر نداشت

چ جالب.اخه الان نهایت بچت ۲۰۰تا ۲۵۰گرم وزنش باشه و خیلی کوچیکه برای فشار اوردن.حتما ب دکترت بگو.چون ...

اره میگم که مامانمم همینو گفت واسه همین نگرانم

ماه دخت جان بعضیا زودتر ترک میخوره از الان با روغن زیتون شکمتو چرب کن که جاش نمونه

ازهفته 6بود چرب کردم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
از دوماهگی باید چرب کرد.متاسفانه منم اولش اهمیت ندادمو از ۶ماهگی ک ترکا شروع شد کرمو روغن زدم ک زیاد ...

آخه منم زود چرب کردم ولی مثل اینکه تاثیرنداشته