2777
2789
عنوان

ف ال گرفتم تجربم

379 بازدید | 39 پست

بچه ها من قبلا چندباری فا ل گرفتم 

تار وت قهوه سرکتاب 

ولی محض رضای خدا یکیشم درست نبود سر همین دیگه از هیچ فا لی خوشم نمیاد دیگه بنظرم دروغه همه 

شما تجربه ای دارید بذارید 

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه بهش معتاد شده بودم گذاشتم کنار همش چرند فقط گذشته اونم بعضی‌ها درست میگفتن آینده نمیتونن

آفرین دقیقا فقط گذشته رو میگن 

لطفا جای خدا نباشید. 

بستگی داره چه ف الی باشه من تا##  رو ت گرفتم خیلی دقیق بود موبه مو اتفاق افتاد اما سرکتاب الکی بود

سانای هستم 🩵 دهه هشتادی قوی💜  هر سوالی  و مشکلی که داشتین در باره نی نی سایت به جایه تگ کردن نی نی یار از سانا یار راهنمایی بگیرین💛 من کل روز انلاین هستم🔶️🟣 و از همه قانون جدید مطلع 🟢 بزرگ ترین افسوس ادمی زمانیست که میخواهد اما نمیتواند و یاد زمانی می افتد که میتوانست اما نخواست💜بیشترین دردا بهترین درسا رو میدن این ماییم که تصمیم میگیریم ادامه بدیم یا تغییرش بدیم 💚اخر بدمد صبح امید از شب من🩷