2777
2789
عنوان

خانوما زودی بیایید

247 بازدید | 31 پست

مامانم اینا دیشب اومدن خونمون قبل اومدنشون منوشوهرم بحثمون شد سر خواهرا و خواهرشوهرام  ازحرفا و رفتارام ب بدترین شکل حرف و حدیث درمیارن  به شوهرم گفتن منم دیدم اینجوریه دارم از حرفا و رفتارایی ک داشتن از شوهرم گله میکنم میگه اونا راس میگن ولی تو نه،اونا هم خونم هستن ولی تو نیستی یه انگشت خواهرزاده هامم با صدتا مث تو عوض نمیکنم چ برسه خواهرام،منم عصبی شدم کلی سرش داد زدم و پرخاشگری کردم،به مامانم اینا نگفتم چیزی از طرفیم حس میکنم خیلی منو بی ارزش کرد،نگید باارامش باخودش حرف بزنید چون هیچوقت اولویتش نبودمو نیستم و وابستگی شدید ب خانوادش داره،بنظرتون چیکار کنم؟

جساسیت نشون نده رو خانوادش غر نزن ازش تعریف کن چیزی تهیه می کنه به به و چه چه کن بذار در کنارت لذت ب ...

همه این کارارو کردم اصلا به چشمش نمیاد تا وارد جمعشون میشیم میره کنار اونا و میگه میخنده درحالیکه تاحالا یبارم منو نخندونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این کارارو کردم اصلا به چشمش نمیاد تا وارد جمعشون میشیم میره کنار اونا و میگه میخنده درحالیکه تا ...

ببین یه مدت توقع ازش رو بزار کنار 

رفت تو جمع اونا تو هم برو کنارشون 

خوبی های مادر و خواهرش رو بگو

ببین یه مدت توقع ازش رو بزار کنار رفت تو جمع اونا تو هم برو کنارشون خوبی های مادر و خواهرش رو بگو

الان ب مامانم اینا نگم قضیه رو؟

دوس ندارم فکر کنه باهمه چی کنار میامو بی کس و کارم

عزیزم زندگی خودته هر طور صلاح می دونی 

ولی من سعی می کنم یه دعوا بین مون می شه خانواده خودم خبر دار نشن تا شوهرم تو ذهن مامانم اینا  خراب نشه و حرمت خانواده نشکنه ،عزیز صاف و صادق با خورت فکر کن چی اشکالاتی رو رفتار های خودت هست که اون این عکس العمل ها رو نشون می ده بر طرفش کن

عزیزم زندگی خودته هر طور صلاح می دونی ولی من سعی می کنم یه دعوا بین مون می شه خانواده خودم خبر دار ن ...

مشکل از من نیس مشکل از دوس داشتن افراطی خانوادشه که حاضره بخاطرشون از هرکسی بگذره

الان دسترسی ندارم،شما جای من بودین چیکار میکردین

اینکه مامانت چ فکری میکنه تاثیر خاصی تو زندگی نداره. در مورد خانواده شوهرت با شوهرت حرف نزن. چیزی نگو. و نذار بفهمه رو چی حساسی و ناراحت میشی.

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اینکه مامانت چ فکری میکنه تاثیر خاصی تو زندگی نداره. در مورد خانواده شوهرت با شوهرت حرف نزن. چیزی نگ ...

پرش میکنن و روز ب روز داره بیشتر از من بدش میاد درحالیکه من اصلا ادم بدی نیستم وقتی میبینم تعصب الکی داره و طرف ناحق میگیره صرفا چون هم خون هستن خونم ب جوش میاد،الان پدرمادرم اینجان هنوز بهشون نگفتم نمیدونم چی درسته چی اشتباه