2777
2789
عنوان

خانوما زودی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا پدرمادرتو قاطی نکن،یه شب اومدن شادباشن،توهم بد خونواده شو نگو خب،نه بدشو بگو نه خوبیشونو،بی تفاوت باش

تومیشینی هی بدشونو میگی،تاحالا اثرنکزده وبدترشده،یه چند ماهم براشون بی تفاوت باش ببین خیلی عوض میشه،اونو حساس کردی

درضمن،دوماد و عروس اصلا از نصیحت خونواده ی طرف مقابل خوششون نمیاد،حرمتها شکسته میشه،خودت تغییر کن شوهرتو سعی نکن تغییر بدی خودتو تغییر بده

مهمونی میری،حتی ته دلتم راضی نباشه فیلم بازی کن،برو پیشش کیپ بشین،باهاش بخند،هرزکاهی حرف زدنی بزن پشتش بلندبخند،حرفاشو تایید کن تومهمونی،نه اینکه خودتو بکشی کنار،

فیلم بازی کن،اکه خونوادش،پرش کردن،بزار ببینه که نه زنم قشنک برخورد میکرد اونا ازخودشون میگن،بزار عکس حرفای خونوادش،براش ثابت شه،هیشکی از خونواده شوهر خوشش نمیاد،ولی مجبوریم،ظاهرو حفظ کنیم تاالکی به شوهر بفهمونیم خونوادشو دوس داریم،الکیااا،مردا ساده ن،مثل بچه زود قول میخورن

پرش میکنن و روز ب روز داره بیشتر از من بدش میاد درحالیکه من اصلا ادم بدی نیستم وقتی میبینم تعصب الکی ...

تو اختلاف زن و شوهری هرچقدر خانواده‌های دو طرف کمتر بدونن مشکل زودتر حل میشه. زیاد در مورد مسئله ای ک پیش میاد با شوهرت حرف نزن الانم ک حساس شده و تازه این مسئله پیش اومده. اگه ادامه دار شد و دیدی بدتر شد برو مشاوره. زوج درمان

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

کی جواب میگیرم؟

این روزارو خیلیامون ازسر گذروندیم ولی همون دوسال اول زندگی،شما کمی بی سیاستی تا این پنج سال رسیده،همسرمن سرخواهرش قسم میخورد،مثل خدامیپرستیدخواهرو مادرشو،الان عین خیالش نیس مردن،زندن

مشاوره رفتم زیاد خرج کردم تاسیاست یادگرفتم

من توراه بی راهه بودم،اشتباه میکردم بدشونومیکفتم تامن عزیزشم براش واوناازچشم بیفتن

دقیقا برعکس جواب میداد

کی جواب میگیرم؟

کاملا بی تفاوت باش،واقعا اونارو ازذهنت پاک کن،همش فیلم بازی کن،نمیگم بااونا زیاد گرم بگیرو وراجی کن،اصلا

ولی پیش اونا باشوهرت زیادبگوبخند،حتی اکه توجه نکنه بهت،تو توجهشوجلب کن،هرجامیره بشینه،پیشش به زورم شده براخودت جابازکن،مهمون اومدن یارفتی هیچی نگوازشون،هیچی،

براهمسرت خیلی پرتنوع باش،فول تایمش کن،آهنگ بزار برقص حتی اگه نگات نکرد ناامیدنشو،شادباش،توخونه سرچیزای الکی باقهقهه بخند،فکرکن بازیگری،سر کوچیکترین کمکش خریدش دلبری کن،حرف بقیه که میگن پررو میشه،بیخیال،هیشکی از توجه ومحبت بدش نمیاد،میخوادتلفنی باخونوادش حرف بزنه یاازپیششون میاد زودی میوه ای آب میوه ای چیزی براش بیار،دفیقا عکس حرفای خونوادشو براش ثابت کن

فک نکن بعدیه ماه رامت میشه،نه،زمان میبره،ناامید نشو،اصلا سعی کن راحب خونواده هیچکدوم توخونه حرف نزنید،نه خوبی نه بدی،حرفای خوب بزنید

هی ادامه بده،از فرداشروکن،امشبو ببخشش،بگو باعشوه وکشیده،ایندفعه رو به بزرگی خودم بخشیدمت،

ازفردا از نو شروکن،پنح سال اشتبا رفتی،بذترشد،ازفردا شرو کن،ببین سال آینده همین موقع چطور رامت میشه

موفق باشی