2777
2789
عنوان

درمان تب و لرز

93337 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.

شبتون بخیر 

خواهر زادم ۱۴ ماهشه.

تب و لرز کرده.

بدن و پیشونیش داغ اما دست و پاش یخ.

لب به چیزی ام نمیزنه. 

الانم خوابیده.

شیاف زده واسش تبش.

و رو پیشونی دستمال مرطوب گفتم بزار.

اما واسه یخ بودن دست و پاش باید چیکار کرد؟

من بهش گفتم چون تب داره باید لباسش کم باشه‌ اما چون لرز داره پتو انداخته روش.

واسه تبش خطرناک نیست؟

عزیزم منم الان با دخترم این مشکل رو دارم چند شبه تب و لرز داره..دکتر به من گفت وقتی لرز کرد اصلا پاشویه نکن فقط شربت یا شیاف بده یه پتو مسافرتی نازک هم بگیر دورش وقتی لرزش تمام شد بعد پاشویه اش کن

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

دستمال مرطوب کنه با اب گرم یکی رو پیشونی یکی زیر گردن دو تا هم دور مچ پاهاش ببنده ..بعد از ده دیقه بدنش خنک میشه و پاهاش گرم ...اگه امتحان کردی و جواب گرفتی ..دعا کن بچه هام خوب بشن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم الان با دخترم این مشکل رو دارم چند شبه تب و لرز داره..دکتر به من گفت وقتی لرز کرد اصلا پاش ...

ممنونم عزیزم. 

تو خواب ناله میکنه.

پتو میندازه روش پس میکنه 

دختر من از دوشنبه تا الان گیرشم...خیلی اب و لرز بده..برای تبش هم دکتر شربت پروفن داد گفت اگه بع نیم ساعت تبش پایین نیومد شیاف بزن..دستمال مرطوب هم زیر گردن.زیر بغل.روی شکم و روی کشاله ران پاش میذارم 

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
ممنونم عزیزم.  تو خواب ناله میکنه. پتو میندازه روش پس میکنه

اخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشه ..به خدا من دوبار بردمش دکتر و چقد امپول زد و دارو داد ..واقعا بده الانم خودم ازش گرفتم

دستمال مرطوب کنه با اب گرم یکی رو پیشونی یکی زیر گردن دو تا هم دور مچ پاهاش ببنده ..بعد از ده دیقه ب ...

ممنونم عزیزم. ایشالله که خدا بچه ها شما و همه بچه هارو شفا میده 

ممنونم عزیزم.  تو خواب ناله میکنه. پتو میندازه روش پس میکنه

وقتی لرز میکنه بگو پتو مسافرتی نازک رو مثل قنداق بپیچه دورش و دارو برای تبش بده بعدش حتما پاشویه کنه

ممنونم عزیزم. ایشالله که خدا بچه ها شما و همه بچه هارو شفا میده 

انشالله عزیزم... انشالله که هیچ بچه ای هیچ کجای جهان مریض نشه

دختر من از دوشنبه تا الان گیرشم...خیلی اب و لرز بده..برای تبش هم دکتر شربت پروفن داد گفت اگه بع نیم ...

دخترخودمم ماه پیش گرفت خیلی بد بود.

۳شب تب داشت. خیلی وحشتناک بود😢😢😢

شیاف زده واسش. 

اشکال داره؟

دستمال رو پرت میکنه تو خواب.😐

دخترخودمم ماه پیش گرفت خیلی بد بود. ۳شب تب داشت. خیلی وحشتناک بود😢😢😢 شیاف زده واسش.  اشکا ...

نه عزیزم اشکال نداره با شیاف تبش زودتر میاد پایین ..فقط بگو امشب رو نخوابه و حسابی حواسش بهش باشه

اخی عزیزم انشالله زودتر خوب بشه ..به خدا من دوبار بردمش دکتر و چقد امپول زد و دارو داد ..واقعا بده ا ...

دوره اش باید بگذره دکتر به من گفت چاره اش فقط مایعات و آبمیوه و استراحت. 

ممنونم عزیزم. 

خواهرمم بنده خدا خودش حالش بدتره اونم مریض 😐

دوره اش باید بگذره دکتر به من گفت چاره اش فقط مایعات و آبمیوه و استراحت.  ممنونم عزیزم.  ...

اره تا دورش نگذره این بیحالی و تب رو دارن..انشالله بلا به دورتون باشه