چهارساله عروسی کردیم ی هفته نزاشته خونه بابام بمونم همش با خودش رفتم ی شب موندم برگشتم راهم ۱۰ساعت دوره یک هفته هست میگم منو ببر بزار اونجا فقط یک هفته پیش خانوادم باشم یک هفته تمامه داریم دعوا میکنیم اصلاااا هم کوتاه بیا نیست آخر در اومده میگه تو چیکار میکنی تو زندگی تو چ کمکی تو زندگی ب من کردی راست میگه زیادی مراعاتش رو کردم از خرجم زدم ک آقا اذیت نشه از خواستم زدم ک زندگی بهم نریزه ولی از این ب بعد دیگه مثل قبل نخواهم شد حرصصصص میخورم حررررص ۱۰ ساعت از خانواده فک فامیل آشنا همه دورم ی نفر آشنا نیست اطرافم صبح تا شب تو خونه تنهام اونم با بچه کوچیک و اعصاب خوردیش بیرون رفتن ک تعطیله مگر اینکه بابتش قبلش دعوا کرده باشم همش درگیر کارش هست همش سرش تو گوشی و لپتاپه میگه نمیزاری ب کارم برسم باهام همکاری نمیکنی هوووففف اینم اضاف کنم تو این چهار سال یبار اونم با همکاری بابام رفتیم مسافرت دوروزه
رفتار همسرتون که درست نیس اون هیچیولی اگه یه روز برگردی نزدیک آشناهات زندگی کنیدور از جون دیوونه ت م ...
منم تجربشو داشتم کلا تو فک فامیل بزرگ شدم اما رفت و آمدقابل کنترله میتونی خودت کنترل کنی ولی تنهایی دیوونت میکنه روانی میشی از صبح تا شب تنهام ن کسی هست ک باهاش حرف بزنی ن جایی برای رفتن هست تف ب من ک ازدواج راه دور رو انتخاب کردم الیته ی سال دیگه خونمون نزدیک تر میشه ب خونه بابام اینا اما چ فایده بازم ۳ ساعتی دورم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.