2777
2789
عنوان

قبول دارید ظالم سالمه

665 بازدید | 44 پست

من شوهرم و خونواده اش خیلی خیلی اذیتم کردن. به هیچ عنوان نمیتونم ببخشم بدی هایی که در حقم کردن. حتی جاری هام هم دلشون از دست اینا خونه. شوهرم از نظر زبونی و کتک و جدا کردن من از خانواده ام اجازه ندادن برای دیدنشون بلایی به سرم نبوده نیاورده باشه. حالا جالبه این وسط من پدرم رو تو اوج جوونی از دست دادم ناگهانی بخاطر سکته. اون باباش ۹۰ سالشه سالم و سرحال. مامان من همش مریضه مادر اون همش در حال گشتن و مسافرت. خواهر من رو منتقل کردن جای دور اینا همشون دور هم انقدر شاد و شنگول.تا بحال ندیدم سرما بخورن. خودم درگیر سرطان شدم . اخه دلم شکسته به خدا میگم چجوریه خدا من که انقدر ظلم دیدم همیشه سکوت کردم که پسرم آسیب نبینه اینجوری اونا که ظلم کردن و آزارم دادن رو پاداش میدی. بهشون حسودیم میشه. شاید واقعا خدا این آدم های ظالم رو بیشتر دوس داره. دلم گرفته دارم دق میکنم

و کسانی که دنیا  و تجملات ان را برمیگزینند حاص کارهایشان را در این دنیا به انان میدهیم و کم و کسری نخواهند داشت اما اینان در اخرت جز اتش دورخ ندارند و ان چه در دنیا کرده اند بر باد رفته و انچه انجام میدهند باطل است  

و کسانی که دنیا و تجملات ان را برمیگزینند حاص کارهایشان را در این دنیا به انان میدهیم و کم و کسری ن ...

یعنی من باید صبر کنم بمیرم اون دنیا بهم پاداش بدن؟؟؟؟ والا اگر این دنیا عدالت برقرار شد اون دنیا هم میشه. اونجا هم میندازن من بدبخت رو وسط اتیش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی من باید صبر کنم بمیرم اون دنیا بهم پاداش بدن؟؟؟؟ والا اگر این دنیا عدالت برقرار شد اون دنیا هم ...

منم دقیقا مث شما هرگز بدی نکردم ب کسی هیچکس ازم تا حالا ناراضی نبوده ولی خواهرشوهر و مادرشوهر و پدرشوهرم بی نهایت عذابم دادن و الان اونا خوشن اما من سرطان گرفتم از غم و غصه و تازه یه ساله خوب شدم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

قبول دارم نظر شخصی خودم همیشه این هست که خدا به حال خودشون رهاشون میکنه میخواد رنج و عذابی تو این دنیا نکشن خوش و سرمست ادامه بدن روز به روز بیشتر توی گناه غرق بشن تا قیامت برسه

این را از من داشته باش با تمام گوشت و پوست و استخوانم درکش کردم کسانی که آدم ها از شون میترسن و بدجن ...

دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم. چون من و خانواده ام خیلی مظلوم بودیم هزار تا بلا سرمون آورد. 

این را از من داشته باش با تمام گوشت و پوست و استخوانم درکش کردم کسانی که آدم ها از شون میترسن و بدجن ...

خدا میخواد در خونش نیان 

مطمئن باشید جواب میگیرن 

ولی دیر 

یه نفر بعد از ده سال جواب داد

خدا چرا باید از بنده دوپایی که حتی یک مگس هم میتونه از پا درش بیاره بترسه؟