2777
2789
عنوان

قبول دارید ظالم سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 44 پست
پسرت چند سالشه؟ فکر میکنی بعد از طلاق چه اتفاقی براش میوفته؟

۷ سالشه. من باید برگردم شهر دیگه پیش مادرم اون نمیدتش به من‌ . هزار تا هم دوست و آشنا و پارتی داره زورم بهش نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ سالشه. من باید برگردم شهر دیگه پیش مادرم اون نمیدتش به من‌ . هزار تا هم دوست و آشنا و پارتی داره ز ...

ازش فاصله بگیر زندگی خودتو داشته باش دهن به دهن نشو باهاش به سلامتی خودت برس باشگاه برو با بچت وقت بگذرون به خودت برس 

فکر کردی اونم نشسته ناراحت که چقدر با زنش مشکل داره؟ داره زندگیشو میکنه حرص خوردنتو کمتر کن منم شرایط مشابه دارم هر دفعه فاصلمو باش کم کردم دوباره دعوامون شده ازش فاصله بگیر تو بهش نیازی نداری

من ماشین دارم طلا دادم دلار دارم ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ درامد دارم. ولی فقط پسرم. ۴ ماه یه بار یه دعوای بد م ...

هر کس به نوعی مشکل داره

پس شاید زیاد هم بد نیست زندگیت باز هم الهی شکر

هر کدوم یه جور امتحان و آزمایش داریم باید سعی کنیم سربلند بیرون بیاییم منم شبا نمیتونم نفس بکشم یهو انگار دارم خفه میشم شوهرم انقد اذیتم کرد بعد هم جدا شدم یه شب انقد گریه کردم گفتم خدایا منو بچمو باهم برگردون پیش خودت خسته شدم همینجور داشتم گلایه میکردم نفهمیدم چطور خوابم برد خوابی دیدم مطمئن باش خدا رهامون نکرده

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

خدا کنه حسین میکنم خدا منو نمیبینه

کمک میکنه امکان نداره کمک نکنه الان یه مدت پیش آب پیچید تو گلوم هنوز بعد چند ماه قفسه سینه ام درد میکنه از بعد کرونا نمیتونم نفس بکشم شبا انگار یکی بینیمو میگیره فکر نکن میگی درگیر سرطان شدم اما خانواده اش سالمن الان کی میفهمه شاید اوناهم مشکلاتی دارن ولی احتمالا رو هم زیاد دارن صبر و تحملت بالا ببر کاری از دستمون نمیاد

یکی بعد ۲۰ سال اومده بود حلالیت بگیره به خاطر ظلمی که بهم کرده بود چون بعد از اون زندگیش جفت و جور نشده بود چند ماه پیش رفته بود نمیدونم کدوم شهرستان سرکتاب باز کرده بود اسم منو اورده بود که دل فلانی رو شکستی ناراضی هست میخوام بهت بگم شاید دیر و زود بشه اما خدا کنارمونه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

کاملا قبول دارم .اینم قبول دارم که زمین گرد نیست و دنیا هم دار مکافات نیست و کارما هم وجود نداره.هرکیم بد کنه تاوان نمیده به هیچ عنوان .تازه ظلم کنه زندگیش بهتر از قبلشم میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
و کسانی که دنیا و تجملات ان را برمیگزینند حاص کارهایشان را در این دنیا به انان میدهیم و کم و کسری ن ...

عالی👏👏

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بله ظالم همیشه سالمه همه از دستش دق میکنن میمیرن اما اون همچنان سالمه

تو خانواده و فامیل و .....تا کل دنیا هم داریم متاسفانه

باز خداروشکر این دنیا فانی هست زندگی اصلی  اون دنیاست که خدا خودش حسابشونو میرسه دلمون خنک میشه

قبول ندارم

چون مادر شوهرم افتاده تو رختخواب و داره کرم میزنه

پسر عمم و زنش که بنا به دلایلی به خاطر ثروت و زیباییشون خون همه رو تو شیشه کردند الان به خاطر بورس هیچی ندارن و دیابت و هزار تا مریضی دارن

و هزار تای دیگه....

فقط صبر و صبر و صبر

طول می‌کشه ولی خدا نمیگذره

قضاوت فقط کار خداست کسی که از نظر ما آدم بدیه ممکنه دید ما نسبت به اون اینجوری باشه و پیش خدا جور دیگه ای باشه 

کسی براش اتفاق بدی میفته میگیم سزای فلان کارشه و قضاوت می‌کنیم  یا برعکس میگن فلانی خوش قلبه همیشه تو خوشیه 

ولی از نظر من همه اینا خرافاته 

لزوما کسی که درد و مشکل داره آدم بدی نیست🥲 و لزوما هرکسی که همه چیزش فراهمه دال بر خوب بودنش نیست 

همه ما فقط تو امتحان الهی هستیم چه در خوشی چه در تنگنا لطفا اینو فراموش نکنید. در بدترین لحظه ها بهش پناه ببرید خودش آرومتون میکنه 

و اگر چیزی خلاف میل ما بود دلیلش بی عدالتی خدا نیست حتما حکمتی توش بوده 

من خودم الان تو شرایط سختی هستم ممکنه تا آخر عمرم بچه دار نشم آیا این دلیل بر بد بودن منه؟ 😅

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

خدا کنه حسین میکنم خدا منو نمیبینه

گلم درخواست دوستی فرستادم قبول کردی بگو میخواستم چیزی بهت بگم شاید به دردت بخوره اخه من یکم فراموشکار شدم جدیدا