2777
2789
عنوان

قبول دارید ظالم سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 44 پست
خدا میخواد در خونش نیان مطمئن باشید جواب میگیرن ولی دیر یه نفر بعد از ده سال جواب داد

این  حرف ها چیه داریم خودمون را گول میزن عذاب اون دنیا اونا چه بدرد ما میخوره ما که نیستیم ببینم یکم خوشحال بشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرف ها چیه داریم خودمون را گول میزن عذاب اون دنیا اونا چه بدرد ما میخوره ما که نیستیم ببینم یکم ...

والا منم تا نبینم جواب دادن دلم آروم نمیشه. اون دنیا به چه درد من میخوره عذاب اونا. اونجا هم ۱۰۰ درصد بی عدالتی هست

خیر

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

واقعا همه جوره درکت میکنم چون خودم کشیدم اما ب یه،شکل متفاوت و واقعا ب این جملت اعتقاد شدید دارم ک ظ ...

من شوهرم پریروز عصبانی شد بهم تهمت زد انگشتم رو شکست بعد زنگ زد به مامانش گفت این اتفاق افتاده گذاشت رو اسپیکر مامانش میگه زن باید یاد بگیره یجاهایی دهنش رو ببنده وگرنه بلا سرش میاد. یعنی سوختم سوختم سوختم. جالبه دیروز تو وام خونگی نفر اول برنده شده مهمونی داده بود خوشحااااال بزن و برقص . خوب این الان چیه؟ من نباید دق کنم؟ 

اینکه عدالتی در این دنیا باشه یا نه، یه بحث اعتقادی، بعضی ها هم به کارما اعتقاد دارن اینا به کنار، خوددتعریف ظالم و ظلم هم برای هر شخص متفاوته،معمولا انسانها برای کارهای خودشون وکیل هستن و برای کارهای دیگران قاضی، یه وقتایی ما بخاطر اینکه یه فردی یه حق یا محبتی یا لطفی که نسبت به ما دریغ کرده اونو ظالم میدونیم،بعد هم اگررتقاصی در کار باشه حتما نباید که قطع نخاع بشه یا رو بیلچر بشینه،یه وقتا حسرت یه خواب کامل از هزارتا سرطان بدتره

من شوهرم پریروز عصبانی شد بهم تهمت زد انگشتم رو شکست بعد زنگ زد به مامانش گفت این اتفاق افتاده گذاشت ...

خدا از سرشون نگذره ک اینقدر ظلم بدی میکنن انشالله تقاصشا پس بده اگر عدالتی تو این دنیا هست 

وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ ۚ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا ۚ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ

و کسانی که کافر شدند، گمان نکنند مهلتی که به آنان می دهیم به سودشان خواهد بود، جز این نیست که مهلتشان می دهیم تا بر گناه خود بیفزایند، و برای آنان عذابی خوار کننده است

"فَإِذَا نَسُوا مَا ذُكِّرُوا بِهِ فَتَحْنَا عَلَيْهِمْ أَبْوَابَ كُلِّ شَيْءٍ حَتَّىٰ إِذَا فَرِحُوا بِمَا أُوتُوا أَخَذْنَاهُمْ بَغْتَةً فَإِذَا هُمْ مُبْلِسُونَ"

"و وقتی که آنچه را که به یادآوری شده بودند فراموش کردند، درهاى هر چیزى را به روی آنان گشودیم تا وقتی که در آنچه به آنان داده شد شاد شدند، ناگهان آنان را به عذاب گرفتیم و ناگهان نومید و درمانده شدند."

عزیزم این موضوعی که میگی در عدالت خداوند بهش استدراج گفته میشه

استدراج یعنی خداوند به برخی افراد فرصت میده تا به گناه و فساد خودشون ادامه بدن و گناهشون بیشتر و بیشتر بشه. 

توی این فرآیند خدا بهشون مهلت میده، اما این مهلت به معنای تایید رفتارشون نیست بلکه فرصتیه که به اون‌ها داده میشه تا از اعمالشون برگردن و توبه کنن،

ولی اگر همچنان توی گناه باقی بمونن، این فرصت باعث افزایش گناهانشون میشه و در نهایت مجازات الهی سنگین‌تری خواهد داشت.

خدا به افرادی که در گناه و کفرشون پایدارن در ظاهر نعمت و فرصت‌های بیشتری میده  و اینجوری به نظر میاد که خیر و برکت شامل حالشون میشه 

اما در واقع این فرصت‌ها به‌طور ناخودآگاه باعث میشه که فرد بیشتر در گناه و فساد غرق بشه. 

در حقیقت، خداوند به این افراد اجازه میده تا گناهاشون بیشتر بشه تا در نهایت در روز قیامت عذاب شدیدتری رو تجربه کنن.

اما یه موضوعی که هست و نباید سوءبرداشت بشه اینه که خدا هیچوقت ظلم نمیکنه و همه کارهاش به حکمت و عدالته و نمیخواد عمدا بنده هاشو به جهنم سوق بده،

این فرصت‌ها برای تایید گناه این افراد نیست، در واقع  برای آزمایش اوناس

بعضیا ممکنه از این فرصت‌ها بهره‌برداری کنن و به راه راست برگردن 

بعضیا هم این فرصت‌ها رو نادیده میگیرن و در نهایت مجازات شدیدتری میشن

خدا به انسان‌ها آزادی عمل داده و کسی که توی گناه باقی بمونه و از فرصت‌های هدایت استفاده نکنه در واقع خودش انتخاب کرده که توی گناه باشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
من شوهرم پریروز عصبانی شد بهم تهمت زد انگشتم رو شکست بعد زنگ زد به مامانش گفت این اتفاق افتاده گذاشت ...

همین جوری حرص میخوری که درگیر سرطان شدی آدم از استرس و روحیه بد هزار مشکل پیدا میکنه

منم گاهی ناامید میشم میگم مردن بهتر از زندگی هست اما یادم میاد بزرگارین گناه نامیدی از  خداس بجای غر زدن روحیه ات رو حفظ کن خودم همش بلا سرم سرم میاد هرکس هم بهم آسیب بزنه قطعا آسیب میبینه شاید نه فرورا ولی حتما گاهی هم همون موقع سریع تقاص کارش میشینه تو زندگیش امیدوار باش و به خدا ایمان داشته باش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

عزیزم بهت حق میدم

ولی مطمئن باش کوچکترین عملی از نگاه خداوند پنهون نیست

خدا خودش گفته حواسش به ریزترین اعمال بنده هاش هست

فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ 

وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ 

پس هر کس به‌اندازه ذره‌ای کار خیر انجام دهد، آن را خواهد دید،

و هر کس به‌اندازه ذره‌ای کار بد انجام دهد، آن را خواهد دید.

شک نکن به کلام خدا

دلتو با یاد سختیهای اهل بیت و به خصوص با باد مشقتهای حضرت زینب آروم کن

همشون دارن امتحان میشن، این وسط با توسل به اهل بیت سعی کن برنده این امتحان تو باشی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
اگه درامد داری و از پس خودت برمیای جدا شو داری اب میشی اینجوری نمیشه

من ماشین دارم طلا دادم دلار دارم ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ درامد دارم. ولی فقط پسرم. ۴ ماه یه بار یه دعوای بد میکنیم. بلا به سرم میاره. این ۴ ماه بقیه رو عالی عالیه. پسرم رو چه کنم. دق میکنم واسه اون. جلوش هم دعوا نکردیم تا حالا. من امید زندگیم بچه مه