2777
2789
عنوان

پسرم یه حرفایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست
وقتی فقیرین بجه نیارید اینو هر عاقلی میگه . واقعا دارین به اون بچه صدمه میزنین خدارشکر من تا زندگی ن ...

با گرونی تا قد سال دیگه شاید نتونستی زندگی مرفه بسازی یعنی نباید بچه بیاریم فرض کن یه مرد نفهم گیرت بیاد بگه بچه میخام هیچیم نداشته باشه اونوقت میتونی بگیری بچه نمیخام یا بیهو زدو حامله شدی ناخواسته اونوقت چی  آدم از آینده خبر نداره مگه مادر پدرایه ما می‌دونستن ما قراره با دلار ۸۰ تومنی زندکی کنیم اگه اینجوری بود مارو هم پس نمینداختن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور برم مسافرت شوهرم تا سرکوچه هم نمیاد اگرم بریم انقدر فحش میده و بیرون چیه مگه ولگردیم فلانه که ز ...

این حرف به همه مادرا میزنم نه فقط به شما لطفا خواهش میکنم جلوی بچه ها کوچیک ترین درد دل یا هر چیزی نگین و نکنید بچه ها خیلی حساس اند باور کنید آدمایی و دیدم که چه مشکلات روانی پیدا کردن و همه برمیگشت به بچگی شون 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

پیش روانپزشک ببرش و هم خودت و شوهرتم برین بهتون راه حل میدهو اینکه بچه ها روحیشون و رفتارشون حساس ه ...

اتفاقا امروز میگفت کاش بمیرم خودمو بکشم من چرا دوچرخه ندارم ما فقیریم ازاین حرفا 

وای خدایا دیونه شدم ابن بچه بهم ریخته 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من همش باشوهرم جروبحث داریم سر اینکه بی عرضه ست پول در نمیاره اهل پیشرفت نیست فقط اهل داد زدنه اهل ک ...

خب دیگه بچه یادگرفته 

میخای مشکلش حل بشه جلوش دعوا نکن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

درست صحبت کن من چ میدونستم قراره انقدر گرونی بشه یا شوهرم قرار نیست پیشرفت کنه برعکس داداشاش ک ازهیچ ...

ببین این بچه امانت خداست زجرش بدین اون دنیا باید جواب بدین 😤 گذاشتین کمبود داشته باشه ولی زجرش ندید 

به شوهرت بگو نزنتش این یک کار و که میتونه بکنه؟؟؟فقیر بودن جرم نیست ولی بچه دار شدن وقتی شرایط زندگی ...

شوهر احمقم یه اخلاقی داره وقتی میگی نزن بدتر میزنه 

دیوونم کرده 

اگ برم محله پایین‌تر ک کلا هممون یه دفعه نابود میشیم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خدا منو بکشه

خدا نکنه عزیزم خانما لطفا رعایت کنید این بنده خدا چکار کنه نمیدونسته که قراره اینقدر زندگیش بد بشه هی شما ها هم میاد سرکوفت میزنین بجای این کارا لطفا دلداری یا راه حلی بدید 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

اتفاقا امروز میگفت کاش بمیرم خودمو بکشم من چرا دوچرخه ندارم ما فقیریم ازاین حرفا وای خدایا دیونه شدم ...

عزیزم خیلی بد بار آوردین

خیلی بچه ها هستن فقر مطلقن ولی اصلا انقد احساس بد ندارن

خیلی مراقب باش خوشب های کوچیک رو بزرگ جلوه بده از این به بعد باباشو جلوش قهرمان بساز

خیلی سخته ها اینطوری پیش بره 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین این بچه امانت خداست زجرش بدین اون دنیا باید جواب بدین 😤 گذاشتین کمبود داشته باشه ولی زجرش ندید

عذاب وجدان داره منو میکشه 

کاش نازا بودم