2777
2789
عنوان

پسرم یه حرفایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست

پیش روانپزشک ببرش و هم خودت و شوهرتم برین بهتون  راه حل میده

و اینکه بچه ها روحیشون و رفتارشون حساس هست و باتوجه به پدر و مادر شکل میگیره 

حتما برین پیش مشاور و چون اگه نری شرایط بچه خیلی بدتر از این میشه در حال حاضر بخوام بگم بچه اتون تو این سن دچار افسردگی شده و اگه نری ممکنه بعد ها به خودش صدمه بزنه  

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو نزنتش این یک کار و که میتونه بکنه؟؟؟

فقیر بودن جرم نیست ولی بچه دار شدن وقتی شرایط زندگیتون خوب نیست و فقط برای اعلام این موضوع که دستگاه تولید مثلتون کار میکنه و اجاقتون کور نیست واقعا دور از انسانیت و غیرته 

فعلا بچه رو‌ نزنه شوهر روانیت 

سعی کن محله ای بری و با ادمهایی معاشرت کنی که سطح شون در حد خودتون و حتی پایینتر باشه که بچه ت اینقدر اذیت نشه

ای وای من خانم همتون برید مشاوره اول از همه اصلا اصلا دعوا نکنید جلوش طفلک و نابود کردید که شما صحبت ...

چطور برم مسافرت 

شوهرم تا سرکوچه هم نمیاد اگرم بریم انقدر فحش میده و بیرون چیه مگه ولگردیم فلانه که زهرمارمون میشه 

من اصلا حواسم نبود موقعی ک داشتم بامامانم درددل میکردم این بچه همیشه گوشش بمن بوده 

بمن گفت دلم بهت میسوزه مامان تو پول نداری شوهربی پول داری آخه کارتون نگاه می‌کرد همه حرفامو درددلامو شنیده از اونورم شوهر عصبی 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بله کور بودن شب بوده ندیدن که خرابکاری کردن بچه دار شدن ولی شما که الان چشات بازه بفهمه جی میگی عزیز ...

وقتی فقیرین بجه نیارید اینو هر عاقلی میگه . واقعا دارین به اون بچه صدمه میزنین خدارشکر من تا زندگی نساختم بچه نمیارم . اصلا چرا باید یه بیگناه رو وارده دنیای فقر کرد

حالا یا تحت تاثیر حرفای خودتون یا دور و بریا

این حس فقر بهش القاء شده 

تا میتونین شکر گزاری کنین باهاش از سقف بالاسر تا هر

میوه و نوشیدنی  و جلوش قدردانی شده ظاهری از 

همسرتون  بنظرم رو به افسردگی کودکان رفته 

خواهشا حتما قبل بلوغش حتما پیگیر باش

پسر بچه عزت و اعتماد بنفسشو از پدر بیشتر

بدست میاره کاش همسرتون مراعات کنه جای تنبیه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خب کور بودی وقتی نداشتی بچه اوردی

درست صحبت کن 

من چ میدونستم قراره انقدر گرونی بشه یا شوهرم قرار نیست پیشرفت کنه برعکس داداشاش ک ازهیچ شروع کردن الان همه چی دارن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شما اولین کار اشتباهت اینه که بچه رو از محیط خانواده متنفر کردی  فقط داره عیباتونو میبینه با شما خوش نیست چون مدام دعوا کردین جو صمیمی خانواده رو ندیده 

از یه طرف دعوا و کتک اونم با بچه?????بچه از استرس زبونش بند بیاد لال بشه چیکار میخای بکنی یا اعتماد بنفس از بین بره مریض بشه و هزار درد دیگه چی? شاید نیازهایی داره که گفته اهمیت ندادین بجه حس اینو داره که محل نمیدین بهش یا بی پولین یا اینقدر جلوش به شوهرت گفتی کار نمیکنی و پول نداری بچه تو مخش رفته این حرفا

چطور برم مسافرت شوهرم تا سرکوچه هم نمیاد اگرم بریم انقدر فحش میده و بیرون چیه مگه ولگردیم فلانه که ز ...

با شوهرت صحبت کن  بخاطر بچت  پولش و نخواه حداقل ارامش بهتون بده این چه وضعیه 

نزنید انقد بچه رو همین اعتمادبنفسشومیگیره

شوهرم میزنه 

عصبی بشه بمنم حمله میکنه 

بله کور بودن شب بوده ندیدن که خرابکاری کردن بچه دار شدن ولی شما که الان چشات بازه بفهمه جی میگی عزیز ...

بله وقتی شرایط مالی و روانی بچه دار شدنو نداری ولی بچه درست میکنی گناهه 

وقتی صبح تا شب جنگ و دعوا داری با شوهرت بعد میگی شااااایددد بخاطر جنگ دعوای ما اینطوری شده  گناه 

گناه اونیکه با شعور و فهم و وجدان خودت برسی بهش وگرنه که چهارتا زن و بی نهایت صیغه و  صدتا تا بچه گشنه و مشکلدار درست کردن حلال حلاله مطابق با آموزه های شما