2777
2789
عنوان

پسرم یه حرفایی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست

هی میگه چیکار کنم

میگم بگو شوهرت بچه رو نزنه

یک دوچرخه قسطی براش بخرید بزار حالش خوب بشه 

برید محله پایینتر جاییکه ادمها شبیه خودتون باشند حتی پایینتر اختلاف سطح طبقاتی به چشمش نیاد 

اگر نمیتونی همینکارا رو هم بکنی دیگه نمیدونم بهت چی بابد گفت 

بله وقتی شرایط مالی و روانی بچه دار شدنو نداری ولی بچه درست میکنی گناهه وقتی صبح تا شب جنگ و دعوا دا ...

ببین گلم من نگفتم هر بدبختی بشینه چند تا بچه به دنیا بیاره اینو منم مخالفم من فقط این خانومو میگم این خانوم از گرونی خبر نداشته شاید وقتی بچه آورده وضعشون خوب بوده از کجا میدونسته بعدها چه خبره حالا که بچه داره با حرفایه شما که جرا بچه آوردی و فلان و بهمان چیکار کنه بره بچشو خفه کنه یا انکارش کنه جای صحبتای روانشناسانه و به نظر خودتون عاقلانه لطفا راه حل بدین که حالاکه بچه دارشده بچش اینجوریه چجوری خوبش کنه به حاشیه نشونی خواهشا همه ما میدونین وقتی نداری نباید لچه پس بندازی ماهم اینقد عقل داریم شماهم زبون تندتونو بزارین کنار راه حل بگین ممنون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا مشکلات زندگی رو جلو بچه مطرح کردی آخه؟

من جز مامانم کسیو ندارم بااون درددل نکنم دق میکنم 

چ میدونم بچه داره گوش میده داشت تلویزیون نگاه میکرد

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

با گرونی تا قد سال دیگه شاید نتونستی زندگی مرفه بسازی یعنی نباید بچه بیاریم فرض کن یه مرد نفهم گیرت ...

خب وایسین مگه ضعیفین عرضه ندارین جلو کسی وایسین واسه ما شاخ شدین جرات دارین جلو بقیه رو بگیر که واست تعین تکلیف میکنن 

شوهر احمقم یه اخلاقی داره وقتی میگی نزن بدتر میزنه دیوونم کرده اگ برم محله پایین‌تر ک کلا هممون یه د ...

بچه رو از دستش بکش بیرون😞

بخش بگو جلو بابا این حرفا رو نزن ناراحت میشه

یکم باهاش  بازبون حرف بزنی بهتر میشه

بچه‌ها تو این سن تو سن قانون پذیری و اطاعت هستن

همون‌طور که این حرفا رو از شما یاد گرفته شما خودت عوض کنی رویه تو اونم از شما تقلید می‌کنه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

و الان این سوال کلیشه ای پیش میاد با وجود شوهر بی عرضه و بی پول و بددهن که کتک میزنه و بچه ای که روح و روان درست و درمونی نداره چرا دوباره یه بچه دیگه آوردی؟؟نگو ناخواسته بود و فلان و بهمان وقتی وضع زندگیتون معلومه به دنیا اوردن بچه ظالمانه ترین کاره 

خب وایسین مگه ضعیفین عرضه ندارین جلو کسی وایسین واسه ما شاخ شدین جرات دارین جلو بقیه رو بگیر که واست ...

من والا نه بچه دارم نه شوهر اینجوری فقط واست چند تا مثال زدم بدونی لچه آوردن همیشه با میل و اختیار نیست 

خدا نکنه عزیزم خانما لطفا رعایت کنید این بنده خدا چکار کنه نمیدونسته که قراره اینقدر زندگیش بد بشه ه ...

سرکوفت چی 

میگیم بگو شوهرت نزنه میگه نمیشه بگم بدتر میزنه چی الان بگیم 

بگیم خدا بزرگه دعای فلان رو بخون؟؟؟ 

الان نوشتم دوچرخه قسطی بخرید مطمنم یک بهونه هم برای این میاره