2777
2789
عنوان

کسی با همچین حیوونی زندگی میکنه

867 بازدید | 51 پست

قرار شده بعد از هفت سال خونه بخره.پولی ک من دارم میذارم بیشتر از سه دونگ خونه میشه .من گفتم همون اندازه ک از سه دونگ بیشتر باید ی چیز دیگه ب نامم بزنی ب اندازه پولم.ی وحشی بازی در اورده ک چرا گفتی.صد بار گفته نمیخامت طلاق بگیریم .ناگفته نمونه قبلا هم کمکش کردم و با نهایت بی چشم و رویی جواب داده ک کاری نکردی یا میخواستی نکنی.شما با این ادم خودخواه چ رفتاری میکنید؟؟؟حالمو از زندگی بهم میزنه.معامله خونه رو هم بهم زده چرا ک من گفتم باید ب اندازه پولم ب نامم زده بشه و گفته دیکه حق نداری اسم خونه بیاری و دیگه خونه نمیخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اندازه ۳دنگ پول میدادی بقیشو نگه میداشتی واسه خودت

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
با پول خودت نمیشه یه خونه کوچیکتر یه جا ارزون تر بگیرب؟ بگیر بده اجاره بگو مشکلی نیست اجاره میشینیم

ی وحشی بازی در اورده ک من دیگه نمیام دنبالت خونه پدرت بمون حق خونه خواستن نداری

نمیدونم کی قراره تو ایران جا بیفته که خانومی که شاغله و رامدشو تو خونه میاره به اندازه ی مرد تو زندگیش سهم داره 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بگو چرا پول بدم بخوره ب اسم تو.اگه خیلی خوبی اون ۳ دنگی ک ب نام خودت میشه هم بده ب من والا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....