2777
2789

خیلیییی بیخیالم‌اصلا انگار استرس برای من‌معنی‌ نشدس کنکورم رو خراب کردم‌عین‌خیالم‌نبود 

یکشنبه امتحانام‌شروع‌میشن‌عین‌خیالم نیس پاشم‌بخونم

خودمم‌میدونم‌اوضاعم‌خیلیییییی حساسه 

و آیندم‌بهش وابستس

ولی تا‌میام‌درس بخونم‌خوابم میبره یا حوصلم نمیکشه یا اصلا بخونمم تو مخم نمیره!

خسته شدم از این وضع🥲🥲🥲چرا هیچ‌انگیزه ای برای زندگیم ندارم؟

یه کاریو شروع میکنم ادامه نمیدم مثل لاغر شدن درس خوندن ودزش و خیلی چیزای دیگه....خیلی از خودم عصبیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه حتما یه فکری به حال خودت بکنی 

تا چشم رو هم بذاری به سن و سال الان می رسی و از اینکه بهترین روزهای عمرت رو با بی حوصلگی به بطالت گذروندی پشیمون میشی

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
تو منی یا من توام🙂

نمیدونم بخاطر افسردگیه؟یا اظطرابه؟هیچی نمیدونم واقعا 

فقط میدونم‌دارم‌بد گند میزنم انگار جوریم که مثلا فردا دیگه زنده نیستم در این حد به خودم بی توجهم 

چیکار کنم؟خیلی درمونده شدم🙂

کافیه اراده کنی درس هم نمی خونی برو حتما حتما یه مهارت یاد بگیر 

از تو اینترنت یا جاهای دیگه تکنیک های از بین بردن تنبلی رو یاد بگیر

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
کافیه اراده کنی درس هم نمی خونی برو حتما حتما یه مهارت یاد بگیر از تو اینترنت یا جاهای دیگه تکنیک ها ...

مشکلم اینه یه مدت رفتم دوره های ارایشگری و حتی اونم با اونهمه هزینه ول کردم 

نمیدونم چه مرگمه 

مشکلم اینه یه مدت رفتم دوره های ارایشگری و حتی اونم با اونهمه هزینه ول کردم نمیدونم چه مرگمه

شاید بهش علاقه نداشتی 

امیدوارم هر چه زودتر راه کار خلاصی از این حس و حال رو پیدا کنی

مشکلم اینه یه مدت رفتم دوره های ارایشگری و حتی اونم با اونهمه هزینه ول کردم نمیدونم چه مرگمه

عزمزمه اصن علاقه به رشته ای که میخونی داری؟

هدف داری تو این رشته؟

به چیزی علاقه داری؟