2777
2789

مامانش میگه اصلااا ب هیچ عنوان نمیزارم ازدواج کنی باهاش باید فامیلی ازدواج کنی ۳۰ سالشه بچه نیست  

س ساله باهمیم خیلی هم همو دوست داریم 

رفته ب مامانش گفته ب دختری هست دوستش دارم 

گغته اصلا فقط ازدواج فامیلی 

هرچی داداش زن داداش اجبش باهاش حرف زدن با مامانش ک دوسش داره چیکارشون داری 

گفته ن ازدواج کنه  ولی دیگه مادر نداره 

دیشب اومد بهم کفت من فک میکردم مشکل مالی داره نمیاد جلو 

از دیشب ک بهم گفته اینقدر حالم بده 

میگه ی طرف تویی ی طرف مامانم 

یکماهه  باهاش تو خونه دعوا دارن اینم با اونا حرف نمیزنه 

گفت گفتم اگه با ابن ازدواج نکنم هیچ وقت دیگه ازدواج نمیکنم من تحمل فامیل ندارم ی ساعت برم خونشون حالا برم از فامیل زن بگیرم 

مامان دوست پسر منم از من متنفره😂😂فکر میکنه پسرشو دزدیدم در صورتی ک پسرش ۶ ماه دنبالم بود تا مخمو زد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد این چرتو پرتارو باور کردی؟😂داره زر میزنه تورو کله کنه

اینطور پسری نیست   با خاهرشم در ارتباطم همسایمونم هست  مامانش کلا منو میبنه روشو برمیگردونه

چرا ایران اینجوریه جدی وقت سختی ها نگاه می‌کنی میبینی تنهایی تنهایی وقت تصمیم گیری همه سرشون تو زندگ ...

دقیقن ن کمک مالی ازشون میخاد ن هیچی میگه فقط بیاید خاستگاری میگه نه ب ما چه

دقیقن ن کمک مالی ازشون میخاد ن هیچی میگه فقط بیاید خاستگاری میگه نه ب ما چه

منم همین شدم ولی مال من پسره کمک مالی میخواست از خانوادش اونا نکردن اونم بیخیال ازدواج شد رفت 

بنظرم خانواده خیلی مهمه اگ مخالف باشن خیلی اذیت میشید

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید