2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم طلاقم بده ولم کنه

251 بازدید | 10 پست

خیانت فقط نباشه 

خیلی حال روحیم بده دارم میمیرم چندین سال دارم سعی مکنم هیچ تغییری نمکنه فقط وقتی میرم درخواست مدم یا قهر مکنم برمگردونه منو ادعای دوست داشتن مکنه ولی اصلا هیچ دوست داشتنی وجود نداره خستم دارم فقط میمیرم دلم مخواد خودمو بکشم ولم نمکنه به هیچ وج میخوام طلاق بگیرم نمیزاره تهدیدم مکنه میگه خواهرتو بلا سزش میارم خودتو میکشم خانوادت میکشم من از ترس خواهرم خانوادم نمتونم کاری کنم اخه من چکار کنم اصلا نمیزاره من هیچکاری کنم نمیزاره برم بیرون خودشم نمیبره پول خرج نمکنه بد اخلاقه خانوادش بدن .... الان عقدم چکار کنم بنظرتون 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

عزیزم درکت میکنم 

منم خیلی شبیه به این شرایط شمارو داشتم 

واقعا ی مدتی تو دوران عقد التماس میکردم منو طلاق بده نتونستم جدا شدم 

ولی خداروشکر خدا ب دادم رسید انقدرررر تغییررر کرده که الان مامانش دائم بهش میگه توسری خور شدی و....  

چند شب پیشا اتفاقی دیدم به جاریم میگه نگران نباش خوشگلم شوهره تو ام مثله فلانی(شوهر من)  خر میشه 

خیلی دلم شکست یعنی اون روزای منو یادش رفته که خودشم میگفت این درست بشو نیست طلاق بگیر راحت شی

عزیزم درکت میکنم منم خیلی شبیه به این شرایط شمارو داشتم واقعا ی مدتی تو دوران عقد التماس میکردم منو ...

حالم از مادرشوهر فتنه ام بهم مخوره اینم دقیقا انجوریه نه متونه بیبنه باهام خوبه نه متونه ببینه بدم باهاش 

هعی نمدونم چکار کنم یعنی طلاق نگرم نمیزاره بگیرم احساس خفگی دارم

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از مادرشوهر فتنه ام بهم مخوره اینم دقیقا انجوریه نه متونه بیبنه باهام خوبه نه متونه ببینه بدم ب ...

من ک هیچ وقت نمیبخشم مادرشوهرمو 

من هفت سال پیش شونزده سالم نشده بود بچه بودم 

الان میفهمم چقدر تقصیر داشت

واقعا نمیبخشمش از ته دلم دعا میکنم برگرده تو زندگیه خودش هر بدی ک ب من کرد

مگه دوران عقد نیستی پناه ببر به خانوادت دیگه نزار کار به ازدواج و بچه دار شدن بکشه

پناه بردم الان پیش خانوادمم نمیخوام برم سرخونه زندگیمو و ازدواج اما ولم نمیکنه 😭😭😭 

من ک هیچ وقت نمیبخشم مادرشوهرمو من هفت سال پیش شونزده سالم نشده بود بچه بودم الان میفهمم چقدر تقصیر ...

حق داری منک همین الانم میبنم داره چکار مکنه امیدوارم خدا جوری جوابشو بده که بفهمه چکار کرد با من