2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

66 بازدید | 5 پست

کاش میشد خانواده ی شوهر رو ندید

واقعا حرص میدن ادم رو با کاراشون 

اگه میشد ندیدشون ارامشم بیشتر بود.نمیدونم چی میشه ادما انقدر پررو میشن.

یه حرفایی بهم گفتن همش تو دلم میگم چرت گفتن به وقتش خودم نمیذارم هارت و پورت کنن الان وقتش نیست

فقط الان سعی دارم شوهرمو عاشق خودم بکنم هی عاشق تر کنم بعد از اون دیگه حرفای اونا مهم نیست مهم شوهرمه 

اره واقعا بعضی وقتها یک حرفهایی می‌شنوی و ی کارهایی میبینی ولی برای شرایط بدی که اون موقع هستش نمیتونی جواب بدی برای همین وقتی می‌شینی فکر می‌کنی همش میگی چرا اینو نگفتم چرا اونو نگفتم همش حرص میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه بعد چند سال میخوای شوهرتو عاشق خودت کنی 🧑‍🦯😐زحمت می‌کشی 😐

چند سال نیست عزیزم من تازه عقدم

شوهرمم روز به روز داره عاشق تر میشه

من فهمیدم هرچقدر به شوهر کمتر توجه کرد و در ظاهر بگی بهت توجه میکنم ولی در باطن خودتو دوست داشته باشی

شوهر بیشتر وابسته و عاشق میشه

اره واقعا بعضی وقتها یک حرفهایی می‌شنوی و ی کارهایی میبینی ولی برای شرایط بدی که اون موقع هستش نمیتو ...

دقیقا

بعد خب یه سری حرفارو نباید اون لحظه گفت باید نگه داری به وقتش بگی اون لحظه بگی به ضررت هست

من اگه امشب حرفی میزدم دعوا میشد و به ضرر خودم بود

ولی نگه داشتم بعدا در شرایط خوب با زبون خوش غیر مستقیم به شوهرم بفهمونم درست چیه

شاید این همون سیاستیه که سال هاست دنبالشم