2777
2789
من و پدر شوهرمم همینطوریم....چرا ب نظرت؟

من از اولش ك رفتم عروسشون شدم

هميشه ب مامانم ميگفتم: چرا همه پدر شوهراشون دوست دارن ولي من ازش خوشم نمياد!!!

بعدها فهميدم كه احساس ها دو طرفست

من با مادرشوهرم خيلي خوبم ولي پدرشوهرم نه

مثلا اون ب قول خودش عروس سن پايين دوست داشت

من ك عروسش شدم، ٢٤ سالم بوده

بارها گفته دختر ٢٤-٢٥ ساله ك شوهر نكرده حتما ي ايرادي داره!!!!!!

حالا من تو فاميل خودم زود ازدواج كرده بودم

از من بزرگترراش مجرد بودن، خيلي بدم ميومد از خودش و حرفش

جاريم ١٦ سالش بود خود پدرشوهرم انتخاب كرد

باهاش علي رغم اذيتهايي ك كرده، خيلي خوبه

بعضي شخصيتها جذب هم نميشن

من و پدرشوهرم جز اون دو دسته ايم

بره گم شه، مهم نيست  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مث پدر خودم خیلی دوست داریم همو کلا با خانواده شوهرم خیلی خوبم یه شب نرم پیششون زنگ میزنن ک چرا نیومدی😍🌷🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اينكه خيلي با صداي بلند اخبار گوش ميده و از لحاظ سياسي قطب مخالف منه وطرفدار حجاب و اينجور چيزاس اعصابم بهم ميريزه واسه همين زياد حرف نميزنم

خدايا ميشه بهم يه ني ني بدي😍كه با اومدنش دنيام عوض بشه🙏🏻😭

ازش فراری هستم فوق العاده خاله زنک هست یهوی تو جمع یه چی میگه آبرو و حیثیت آدم به فنا میره باهمه همینطوره رفتارش نه فقط با من.

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

مال من خیلی عاقله قبل اینکه من بیام اون خودش رفت شوخی کردم خدا رحمتش کنه ندیدمش

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
پدر شوهر عزیز من وقتی سی و هفت سالشون بوده فوت کردن،اما من خیلی دوسش دارم ،بچه ها میشه براشون یه فات ...

پدر شوهر منم تو همین سن شهید شدن اون موقع شوهرم یکسالش بوده همش دلم برا شوهرمم خیلی میسوزه😢

پدرشوهرم مهربونه،دوسش دارم،امشبم داره از شهرستان میاد پیشمون و ضامن بشه وام بگیریم،در کل خیلی هوای ب ...

پدرشوهر من ده روز بعد فوت پدرم باهام دعواش شد!

سر جي؟ كه تو اون روز محلشون ندادم!!!!!!!!

از ادم داغدار توقع داشت بياد باهاش بگو و بخند كنه

كلا روانيه

اصلا از من خوشش نمياد 

انگار كينه داره ازم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

متنفرم متنفرم متنفرررررررررر

دروغگوووووووست 

خاله زنک

دورو

مفت خور

ازشب تا صبح میخابه انتظارم داره من براش ناهار وشام بزارم منم دیگه نمیکنم تو یه ساختمونیم مفت خور عوضی حالا جز خوبی بهش نکردما ولی میشنوم پشتم حرف زده 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
منم اینجورم  با جاریم حرف میزنه با من نه

پدرشوهر من كلا سايلنته 

قديما انگاري خيلي شر و شور بوده و بي اخلاق 

الان ساكت و ارومه 

كارشم اينه صبح تا شب باغچه حياطشونو بيل بزنه😂

نه به **زنان عليه زنان**
مثلا چی میگید؟

راجع به همه چيز، مسائل زندگي، روزمرگي هامون. پدر شوهرم چون دختر نداشت منو خيلي دوست داره. حتي ميدونم از جاريم هم منو بيشتر دوست داره ولي با اونم خيلي خوب برخورد ميكنه.

عزيزم خودتو ناراحت نكن اون اگر با تو حرف نميزنه داره تيشه به ريشه خانواده خودش ميزنه چون خودش اختلاف داره مياره تو خانواده. ولش كن سعي كن نا ديده بگيري تا خودش به مرور عادت كنه بهت.

چند وقته ازدواج كرديد؟ مشكلي بينتون پيش اومده؟ با ازدواجتون مخالف بودن؟

پدرشوهر من ده روز بعد فوت پدرم باهام دعواش شد! سر جي؟ كه تو اون روز محلشون ندادم!!!!!!!! از ادم دا ...

ای بابا

با این سن بعضیا چه رفتارایی دارن

سالگرد پدرم ،پدرشوهرم سرخاک دید بیقراری میکنم اشکش دراومده بود،بعدا مادرشوهرم و شوهرم اینا همه با تعجب میگفتن اصلا پدرشوهرم آدمی نیس گریه کنه،حتی وقتی پدرش فوت کرد،ولی واسه من اشکش دراومد،بنا به دلایلی من دوماه قبل از سالگرد پدرم بی سرو صدا و محضری عقد کرده بودیم،