2777
2789
تو خوبی یا اون دوست داره؟ چرا اینقد دوست داره؟

منم تاحالا به خانواده ی شوهرم بی احترامی نکردم ولی مادرشوهر وخواارشوهرامو به این اندازه دوست ندارم اوناهم منو اینقد که پدر شوهرم دوسم داره دوست ندارن

نمیدونم والا از اول مهرم به دلش نشست دیگه 

بارها شده دست دخترش زخم شه میکه بزرگ شی یادت میره ولی اگه دست من زخم شه هی میگه وای چی شد دردت میاد بریم دکتر😂😂

تو خانواده ی همسرم عزیزترین کس برامه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشششششش بحالت

خخخخ اره واقعا من عروس دومشونم با عروس بزرگه زیاد راحت نیستن ولی با من که خیلی خوبن منم مثل پدر مادر خودم دوسشون دارم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

اون اقتدار پدر بودن رو نداره. واسه همین حس میکنم هم سن و سالمه . رفتارمم مناسب با این حسمه. بچه های خودشم همینن. بابا اینا هم صداش نمیکنم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اصلا باهام صحبت نمیکنه😞😁 آخه بنده خدا سالهاست فوت شده😉

وای کلی حال کردما😄😄😄

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

قشنگ منو پدر شوهرمو توي يك جزيره بزارن تنها هيچوقت حوصلمون سر نميره از بس حرف داريم بزنيم . برام كلي خاطره ميگه ، بحث سياسي اقتصادي و غيره ميكنيم مثل دوتا دوست 

خدايا به اميد تو ❤️

پدرشوهرم مهربونه،دوسش دارم،امشبم داره از شهرستان میاد پیشمون و ضامن بشه وام بگیریم،در کل خیلی هوای بچه هاشو داره،همیشه اسممو با جون صدا میزنه،احترام همدیگه داریم خیلی،بیمارستان بستری بود با جون و دل رفتم مراقبش بودم 3روز،و اینکه چون پدر ندارم هوامو بیشتر داره