پدر شوهر منم تو همین سن شهید شدن اون موقع شوهرم یکسالش بوده همش دلم برا شوهرمم خیلی میسوزه😢
ان شاالله که خدا رحمتشون کنه و خانواده ی عزیزشون رو حفظ کنه اما شهیدان همیشه زنده و جاویدند و نز د پروردگارشان روزی می خورند و برکت وجودشون حتی بعد شهادت شامل حال نزدیکانشون میشه
ای بابا با این سن بعضیا چه رفتارایی دارن سالگرد پدرم ،پدرشوهرم سرخاک دید بیقراری میکنم اشکش دراومد ...
همه جي ب فهمو وشعور ادمهاست
من قبل اين اتفاق هيچ وقت بي احترامي نكرده بودم
ولي بعدش اصلا ادم حسابش نكردم
خودم ب اندازه كافي تحت فشار بودم ، نتونستم كارشو هضم كنم
الانم ظاهرا باهاش خوبم، حوصله كارها و حرفهاي احمقانشو ندارم
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
حق داری،بعضی چیزها از ذهن پاک نمیشه خدا پدرتون رحمت کنه و پدرشوهرتون عاقل
ممنونم عزيزم
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.