2777
2789
عنوان

نگاه های عجیب یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 70 پست
ببین کلا اساتید آقا اگه باشخصیت باشن حتی اگه از کسی خوششون بیاد ابدا اینجوری بروز نمیدن  ...

جدا میگید؟؟؟ اخه ایشوم ادم محترمی ب نظر میان.در ضمن دانشجوی تخصص پزشکی هم هستن.یعنی ممکن نیست از سادگیشون باشه؟

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
راستش من یه بار رفته بودم تووفکر تو یه جمعی و از قضا یه اقایی روبروم یه کم ولو نشسته بود و من بدون ا ...

دقیقا همین اتفاق برای منم افتاد؛وقتی دبیرستان بودم؛دبیر ریاضی که آقا بود؛نگاه منو بد برداشت کردو زیپ کاپشنشو بست😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من یه بار رفته بودم تووفکر تو یه جمعی و از قضا یه اقایی روبروم یه کم ولو نشسته بود و من بدون ا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👊👊👊👊👊👊

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد

ببین نگاهم اگر کسی مداوم نگاه کنه منظور داره..در هر صورت خودت بزن به اون راه چون قصدش خیر باشه میاد عنوان میکنه..

بعضیام نگاهشون حواسشون نیست ..من خودم چندبار تو فکر بودم از بی حواسی بخودم اومدم دیدم چشام روی کسی ولی در صورتیکه تو فکر بودم..پیش میاد با یه بار نمیشه فهمسد...

بعد تو دانشگاه مواطب باش کلا..

ضمننا من استاد داشتیم همه رو نگاه میکرد نه به هیزی کلا انگار شناسایی میکرد رفتارارو ؛این تو اساتید خانمم هست..

یه نکته🔴🔴اگر عینکی هست(چون خودمم عینکیم)خطای دید پیش میاد..مثلا داداشم یه بار گفت داری منو نگاه میکنی گفتم نه والا..‌نور میزنه تو عینک مشخص نیست

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

[QUOTE=53523834]یاد خودم افتادم😁یادمه دوران دانشجوییم استاد ریاضیمون که از قضا از نخبه های دانشگاه شهید بهشتی بودن، ...[/QUOTE

ممنون از توضیحاتت عزیزم.ایشون هم دانشجوی تخصص پزشکی هستن.منم ک بی سیاستتت.موندم این وسط چیکار کنم که نه خودم سبک بشم نه ایشون فکر بد کنن

جدا میگید؟؟؟ اخه ایشوم ادم محترمی ب نظر میان.در ضمن دانشجوی تخصص پزشکی هم هستن.یعنی ممکن نیست از ساد ...

لزوما آدمهای درسخون سالم و سر به زیر نیستن

من قبلا یه کاربری دیگه داشتم داستان زندگیمو اینجا نوشته بودم از قضا قبل از این نامزدم با یکی دوست بودم رزیدنت بود ولی فاسددددد اصن نمیدونی چه وضعی داشت از نظر اخلاقی

حالا درسته همه مثل هم نمیشن ولی یادت باشه پسرهای سالم و باشخصیت با نگاه خیره و اینجور کارها میونه ای ندارن. یکیو بخوان خیلی سنگین میرن جلو. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
لزوما آدمهای درسخون سالم و سر به زیر نیستن من قبلا یه کاربری دیگه داشتم داستان زندگیمو اینجا نوشته ...

ای وااای ترسیدم   

[QUOTE=53523834]یاد خودم افتادم😁یادمه دوران دانشجوییم استاد ریاضیمون که از قضا از نخبه های دانشگاه ...

اگه نگاهش از روعشق باشه پس همینطور که هستی عاشقت شده نمیخواد کاری کنی ...کسی که بخواد کسیو واقعا عاشق باشه اسمونم زمین بیاد میاد میگرتت ....شاید طوری دیگ باشی نخوادت همینطور ک هستی باش

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
اگه نگاهش از روعشق باشه پس همینطور که هستی عاشقت شده نمیخواد کاری کنی ...کسی که بخواد کسیو واقعا عاش ...

ممنون عزیزم حتما همین کارو میکنم

عینکی هستش :))))

ببین چه دقیق گفتم...چون منم این مشکل پیش اومده برام الان تا جایی ک میتونم سرمو میندازم زیر..😂😂😂چون پیش اومده برام چندبار خانواده خودم گفتن به من داری نگاه میکنی ..این بخاطر اینه که عینک و چشم فاصله داره...خطای دید برای شخص روبه رو بنظرم پیش میاد..خلاصه پس زیاد جدی نگیر...یه چیزیم آدمهای عینکی مجبورن مثلا میخوان همون کلاسو نگاه کنن باید دقیق تر شن..(بسته یه شناره عینک و اینام داره))..

با یه بار نگاه کردن فکرت نره سمتش😉😉

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
[QUOTE=53523834]یاد خودم افتادم😁یادمه دوران دانشجوییم استاد ریاضیمون که از قضا از نخبه های دانشگاه ...

ببین یه جوری که تابلو نشه جلوی چشمش باش که اگه حرفی داره سر صحبت و باز کنه...اگرم یه اتفاق بوده که هیچی به روت نمیاره و تموم میشه.

موقعیت های عالی فقط یکبار تو زندگی اتفاق میفته عزیزم.حواست باشه که بعدا پشیمون نشی...

ای خدا کاش اون موقع یکی بود این حرف ها رو به من میزد.من اونقدر مغرور بودم که بیزار میشدم که خودم و بخوام بهش نزدیک کنم با اینکه هر دفعه بهم خیره میشد بهم لبخند محبت آمیز میزد و اون نگاه و اون لبخند وقتی بود که من سرم پایین بود و داشتم تمرین حل میکردم.که بچه های کلاس بهم میگفتن داره نگات میکنه...

خلاصه اگه تو هم دوسش داری سعی کن نامحسوس بهش نزدیک بشی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
به روی خودت نیار. ماخانوما چون احساسی هستیم.بایه اتفاق اینجوری کلی توفکرفرومیریم.اگه خوشش بیاد دفعه ...

بزرگترین عیبمون هم همین احساسی بودنه :(