2777
2789
عنوان

نگاه های عجیب یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 70 پست
😷😷😷😠

مرده نزدیک۳۰اینارو داشت من کلاس پنجم با اینکه بچه بودم اینقد تابلو بود فهمیدم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
مرده نزدیک۳۰اینارو داشت من کلاس پنجم با اینکه بچه بودم اینقد تابلو بود فهمیدم

خوبه فهمیدی...اره متاسفانه هست..همین امسال به چندتا بچه تجاوز شد آتنا وووو....

من خودم کلاس چهارم بودم رفتم مغازه یه پسره بود قصد بد داشت خدا رحم کرد فرار کردم دیگ از اون به بعد معازه نرفتم(به مادرمم گفتم)

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکاری نکن منظ.ری داشته باشه خودش میگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عادی برخورد کن... یه مسئول آموزش دانشگاه داشتیم هر وقت تنها میدید منو زل میزد اون اوایل که دانشگاه ...

میتونستی شکایت کنی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
میتونستی شکایت کنی

نمیشد ..بعد دقیقا چی میگفتم .

من که مدرکی نداشتم..گذشت حرف ۲سال پیش بود..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نمیشد ..بعد دقیقا چی میگفتم . من که مدرکی نداشتم..گذشت حرف ۲سال پیش بود..

دانشگاه یه واحدمو سر خود حذف کرده بود یه نامه فرستادم واسه مرکز پیام نور تهران درستش کردن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دانشگاه یه واحدمو سر خود حذف کرده بود یه نامه فرستادم واسه مرکز پیام نور تهران درستش کردن

خوبه..منم کارم درست شد ولی خب گره انداخته بود ..حل شد ولی دوندگی کردم دیگه..