2777
2789
عنوان

نگاه های عجیب یه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 70 پست
ببین چه دقیق گفتم...چون منم این مشکل پیش اومده برام الان تا جایی ک میتونم سرمو میندازم زیر..😂😂😂چو ...

اخه عزیزم این جلوم واستاده بودش.بعد دو دقیقه صاف زل زده بود تو چشمام.من با تعجب نگاش کردم نگاشو دزدید ازم و دوباره همین اتقاق افتاد.قطعا هرچی بوده خطای دید نبوده.من خودمم عینکی ام

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
ای وااای ترسیدم    

نترس ما اینجا دورهم جمع میشیم بالاخره اینجور وقتها تجربیاتمونو بگیم که بقیه آگاه بشن

الان شما فقط یه نگاه خیره دیدی 

سه حالت داره:

یک اینکه کلا نگاهش ناخودآگاه و بی منظور بوده

دوم اینکه با قصد و نیت بوده. البته نیت بد ( از کجا بفهمی؟ اگه ادامه داشته باشه نگاه ها یعنی این) 

سوم اینکه با قصد و نیت بوده اما ایندفعه نیت خیر ( از کحا بفهمی؟ به نگاه ادامه نمیده بلکه پا پیش میذاره)

در هر سه حالت شما نیاز نیست کاری کنی

اینکه طرف استاده و رزیدنت خیلی جذابیتشو زیاد میکنه اما بهتره ذهنتو درگیر نکنی و بذاری زمان مشخص کنه کدوم یک از این سه حالت درست بوده

فعلا مراقب رفتارت باش حرکت هیجانی و غیرعادی جلوش انجام ندی

به بچه های دانشگاهتونم چیزی نگو

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کاربرا راست میگفت...ببین منو همسرم فامیلیم..رفت وآمد داشتیم خیلی ..حتی یه ماه قبل خواستگاری همه مهمونشون بودیم ...اصلا فکر نمیکردم بهم علاقه داره یا بیاد جلو...چون اصلا نگاه نکرد یا رفتاری نکرد...بعدا گفت آره خیلی قبل تر خوشم میومده ولی دلیل نداشته کسی رو دید بزنم..اومدم خواستگاری که اگر جواب مثبت بود حلال مال خودم شی😊

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ببین یه جوری که تابلو نشه جلوی چشمش باش که اگه حرفی داره سر صحبت و باز کنه...اگرم یه اتفاق بوده که ه ...

مرسیییی از توصیه هات عزیزم تورو خدا رسونده واسه من این حرفارو بزنی بهم.خیلی کار سختیه برام نامحسوس بودن تو اون شرایط :))) ولی سعیمو میکنم.

اخه عزیزم این جلوم واستاده بودش.بعد دو دقیقه صاف زل زده بود تو چشمام.من با تعجب نگاش کردم نگاشو دزدی ...

اوهوم که اینطور..

پس مواطب باش دلبسته نشی یه موقع شاید همینجور نگاه کرده بعضیا فرق نداره چکاره باشن زیاد نگاه نگاه میکنن...فضولن..ببین اگر قصدش خیر بود میاد جلو دیگه 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نترس ما اینجا دورهم جمع میشیم بالاخره اینجور وقتها تجربیاتمونو بگیم که بقیه آگاه بشن الان شما فقط ی ...

باشه عزیزم حتمااا مرسی از توصیت

یکی از کاربرا راست میگفت...ببین منو همسرم فامیلیم..رفت وآمد داشتیم خیلی ..حتی یه ماه قبل خواستگاری ه ...

شما فامیل بودید وضعیتتون فرق میکرد اخه ولی ایشون منو زیاد ندیده.خوشبخت باشی خانومی همیشه

اوهوم که اینطور.. پس مواطب باش دلبسته نشی یه موقع شاید همینجور نگاه کرده بعضیا فرق نداره چکاره باشن ...

باشه عزیزم ممنون.ایشالا که ازون هیزاش نبوده باشه 

مرسیییی از توصیه هات عزیزم تورو خدا رسونده واسه من این حرفارو بزنی بهم.خیلی کار سختیه برام نامحسوس ب ...

قربونت.چون میدونم بعدا یاد این روزها میفتی و همش میخوای مقایسه کنی.میدونم سخته.منم سختم بود و نکردم و پشیمونم.اما تو سعیت و بکن😙

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
شما فامیل بودید وضعیتتون فرق میکرد اخه ولی ایشون منو زیاد ندیده.خوشبخت باشی خانومی همیشه

مرسی همچنین..

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد..

تو موقعیت باش چون بهر حال هر دختری تو اجتماع و اینور و اونور براش خواستگار میاد..ایشونم شرایطش خوبه ..بقول بچه نامحسوس باش☺ولی خودت دلبسته نشو (به این دلیل چندبار میگم یکی از دوستام بد جور عاشق استادمون شده بود کتاب میخرید براش فلان میخرید..اونم هی تشکر میکرد نگاه میکرد ولی نهایت هیچ حرکتی نکرد...دوستم ازدواج کرد الانم یه بچه داره..)چون دخترا احساسی هستن میگن که مراقب خودت باشی گلم

مرسی همچنین.. انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد.. تو موقعیت باش چون بهر حال هر دختری تو اجتماع و این ...

ممنون گلم از راهنماییت

بعد جالبیش اینه ک اگه بریم از نزدیک باهاش حرف بزنیم همش نگاش رو زمینه هاااا.اما از دور ....

شاید دور بینش خوبه😀😀😀

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
باورتون میشه من کلاس پنجم ابتدایی بودم معلممون مریض بود بجاش یه معلم مرد اومد همش به من نگاه میکرد م ...

وای چقدر بد و زشت...خوب کردی گفتی 

وای چقدر بد و زشت...خوب کردی گفتی 

اره بخدا قیافه ی هیزش یادم نمیره بی شرف

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗