2777
2789

تو دهن نوزاد یک ماهه چایی ریخت

پسرم دو ماهش بود تو دهنش شیرینی نخودی گذاشتن اونم زنجبیلی 

چهل روزش بود بچه رو بغل می‌گرفت سر بچه عین بادکنک معلق می‌افتاد اینور می‌افتاد اونور ،بهش میگفتی سر بچه رو بگیر میگفت هیچی نمیشه من شش تا بچه بزرگ کردم 

الان که بچه من سه ماهشه میگره بغل میزاره زمین سر بچه رو ول میکنه میخوره زمین .

واقعا یکی دوبار تذکر دادم یبار گفت هیچی نمیشه 

یبار ناراحت شده بود خیلی که من بچه هام و اینجور بزرگ کردم کدومشون بد بزرگ شدن .

بچه خواهر شوهرمم یک سالشه ،میگن اینو بدیم بهش ببنیم چیکار میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️خوب معلومه دست و پاشو میکشه 

یا فاطمه زهرا#

قطع رابطه تا حد امکان😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش بگو یه نمونه از بچه هات دست خودم هست لازم نیست تعریف و تمجید کنی از بچه بزرگ کردنت 😂😂بگو پس خنگ بازیاش بخاطر ضربه های سرش ت کودکیه😂😂

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐چقدرآدم بایدحرص بخوره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

چقدرم ادعا دارن تو بچه بزرگ کردن ، شش تا زاییدی دستتم درد نکنه ولی بچه بقیه رو ول کن فهمیدیم مادری کردی

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

بخدا زندکی متاهلا رو میبینم روانی میشم یعنی قشنگ شوق ازدواجو کشتین تو ماها

عزیزم همه که اینجوری نیستن😅

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

منو مادرشوهرم عاشق هم بودیم از روزی که بچم به دنیا اومد مشکلات شروع شد 

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰