2777
2789
عنوان

دپاكين و چاقي و دوقطبي

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 63 پست
من چون شوهرم این بیماری رو داره و خیلی در موردش خوندم میخام ببینم تو که اینجوری هستس انتظاراتت از هم ...

ببین یه دو قطبی مدام توی درونش جنگ روحی داره، خیلی عذاب میکشه، درد میکشه از این جنگ درونی، گاهی حس میکنه شخصیت واحدی نداره
طرز صحیح رفتار باهاش رو میتونی از استارتر کمک بگیری

ببین یه دو قطبی مدام توی درونش جنگ روحی داره، خیلی عذاب میکشه، درد میکشه از این جنگ درونی، گاهی حس م ...

ببينين ي ادم دو قطبي ب هيچ صِرَاطِي مستقيم نيست هيچ تعادلي تو خلقش نداره

مدام نوسان ي لحظه شاد يك لحظه غمگين من دوام شادي ش شايد دقيقه اي باشه البته من نوع ادواري ام يعني تو روز چندين بار شيدايي افسردگي دارم رويا پردازم برنامه ريزم اما ول ميكنم زود ي لحظه عاشق شوهر بچه ي لحظه دسمه صد ساله خوني شون و عامل دردام در كل من ي لحظه أسايش ندارم همش افشردگي با دوره هاي شغدي بشدت زود گذر يبار خودكشي نمايشي كردم ميليون ها بار گريه كردم و سريع اسكم مياد بقول چرچيل اين بيماري سگ سياهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بخاطر میگرنم دکترم دپاکین تجویز کرد خیلی اشتها اوره ولی اگه میتونی اشتهاتتو کنترول کنی اصن ...

چون أسيد معده رو زياد ميكنه

نميدونم با جمع كردن پر كالري ها بتونم خودمو كنترول كنم البته رو ي ساعت پياده روي تند دارم

اجی چطور میشه فهمید دچار دوقطبی شدیم

عزیزم اینجوری ها هم نیست، الان جدیدا مد شده همه فکر میکنن دو قطبی ان، اصلا به این سادگی نیست که به کسی بگن دو قطبی داره، تازه به خودتون اگر تلقین کنید دیگه واویلا میشه...

خب منم همینو گفتم گلم، گفتم که یه جنگ درونی و روحی دارین، خودتونم حس میکنین که شخصیت واحدی ندارین، د ...

دقيقا همه اين حرفاتون درسته من همسرم خيلي خيلي با اين أوصاف محبت ميكنه اما هيچ تاثيري نداره متاسفانه فقط ميگم با خودم خدا كنه با اين دارو  أوضاعك بهتر شه ولو تا هر زمان بايد مصرف بشه مصرف كنم وحل شه و چاقم نشم

اجی چطور میشه فهمید دچار دوقطبی شدیم

تو تاپیکم بری میتونی بخونی، یکی از بچه ها که روانشناسی خونده بود و خودشم مبتلا بود، میگفت 3 پزشک باید این بیماری رو تایید کنن، تا شخص بتونه بگه مبتلا به دو قطبیه

چون أسيد معده رو زياد ميكنه نميدونم با جمع كردن پر كالري ها بتونم خودمو كنترول كنم البته رو ي ساعت ...

اگه میتونی باشگاه برو یا دکتر تغذیه (بهتون برنامه غذایی بده)تا بهتربتونی اشتهاتو کنترول کنی 

البته من واقعا واقعا دارم  و تلقيني در كار نيست😊

نه منظورم اصلا شما نیستی، در کل دارم میگم، آخه جدیدا همه فکر میکنن هستن، در صورتی که دو قطبی بودن به این سادگیا نیست... نوسانات خلقه معمولیه آدمها نیست، حتی یکی مثلا اراذله، هر کاری دوست داره میکنه، میگن پسره دو قطبیه!!! در صورتی که اینجوری نیست

عزیزم اینجوری ها هم نیست، الان جدیدا مد شده همه فکر میکنن دو قطبی ان، اصلا به این سادگی نیست که به ک ...

اخه خیلی اذیتم اخلاق ثابتی ندارم ی حرف بهم میریزه منو ی حرف خوشحال همه میگن اخلاق ثابت ندارم یه روز اونقد شادو با انرژی م ک دوس دارم فقط تخلیه کنم این انرژیو

یه روزم بی دلیل اینقد دپرس و افسرده ک حتی ب مرگ هم فک میکنم یه وقتایی زیاد مهربون یه وقتایی حس میکنم دلم سنگه 

میخواستم ببینم اونایی که دچار بیماری دوقطبین این اخلاقو دارن یا نه