2777
2789
عنوان

دپاكين و چاقي و دوقطبي

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 63 پست
عزيزم من خودم كارم طوريه ك ميدونستم بفهمم مشكلم و البته با ي سرچ ساده ميشد فهميد البته شك داشتم و چن ...

آهان خب حواسم نبود گفتی دو ساله اینجوری شدی، چون چندین سال پیش کسی انقدر شناختی از این بیماری نداشت که سرچ کنه، دقیقا 2 3 ساله جا افتاده اسمش و همه سرچ میکنن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسكيزوفرني پدر بزرگ مادريم

به قول دکتر هلاکویی اسکیزوفرنی بمبیه که ترکش هاش به چندین نسل میخوره

امیدوارم با تلاش خودت هر چه سریعتر حالت بهتر بشه

اصولا ادمای دو قطبی ادمای فعال و موفقی تو کار و درس هستن شما چی؟

به قول دکتر هلاکویی اسکیزوفرنی بمبیه که ترکش هاش به چندین نسل میخوره امیدوارم با تلاش خودت هر چه سر ...

خلاقیت، هوش بالا، به قیمت اینهمه دردو رنج رو یه دو قطبی اصلا نمیخوادش

به قول دکتر هلاکویی اسکیزوفرنی بمبیه که ترکش هاش به چندین نسل میخوره امیدوارم با تلاش خودت هر چه سر ...

ظاهرا منم موفقم اما هيچكس از درونم خبر نداره يك همسرم عالي هم دارم ولي چ فايده ك نميخواد قبول كنه من اين مشكل رو دارم و همش ميگ تلقين ميكني

عزیز دلم برات از ته قلبم دعا میکنم زودتر سلامتیتو بدست بیاری.تنها کاریه ک از دستم برمیاد 

واقعا ممنونم خدا حرفتو بشنوه خيلي دعام كن عذاب م زياده امروز ده ها بار زدم زيز گريه

خلاقیت، هوش بالا، به قیمت اینهمه دردو رنج رو یه دو قطبی اصلا نمیخوادش

دقيقا 😞كاش منم ي خانوم غير موفق اما شاد بودم نه ٢٤شاعت گريان و پرخاشگر با چاشني ي ذره مانيا

چی رو توضیح بدم عزیزم؟

من چون شوهرم این بیماری رو داره و خیلی در موردش خوندم میخام ببینم تو که اینجوری هستس انتظاراتت از همسرت چیه ؟چجوری با کارات و رفتارات برخورد کنه؟ شما عدم ثبات رو تو تصمیماتت داری؟اینجور هستی که هر بار به یه چیزی گیر میدی مثلا همسر من یه بار به نماز گیر میده یه بار نماز رو میزاره کنار یه بار به قلیون یه بار به شطرنج یبار به کوه
من واقعا از دستش خسته شدم ولی راه صحیح رفتار باهاش رو نمیدونم بیشتر تو فاز شیداییه تا افسردگی