2777
2789
عنوان

دپاكين و چاقي و دوقطبي

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی اذیتم اخلاق ثابتی ندارم ی حرف بهم میریزه منو ی حرف خوشحال همه میگن اخلاق ثابت ندارم یه روز ...

منکه شما رو ندیدم، پزشکم نیستم، فقط میتونم بگم، نوساناتی که یه انسان عادی تجربه میکنه، دهها برابر کمتر از نوسانات یه دو قطبیه، اصلا قابل قیاس نیست، اگر بخوای به خودت تلقین کنی و به اینکه دو قطبی هستی میدون بدی، متاسفانه آیندهء خوبی نخواهی داشت، اونوقت نمیدونی داری اداشو در میاری یا واقعا دوقطبی هستی، در ضمن، اکثر افراد دو قطبی حداقل یکی از بستگانشون اسکیزوفرنی یا دو قطبی، یکیش رو داره
تازه این داروهای دوقطبی، در اکثر بیماران باید مادام العمر مصرف شن، که متاسفانه خیلی برای کبد ضرر دارن....

اخه خیلی اذیتم اخلاق ثابتی ندارم ی حرف بهم میریزه منو ی حرف خوشحال همه میگن اخلاق ثابت ندارم یه روز ...

مثلا ممکنه شما برونگرای شدید باشی، یا شخصیت حساسی داشته باشی، هر چیزی دو قطبی نیست گلم

ظاهرا منم موفقم اما هيچكس از درونم خبر نداره يك همسرم عالي هم دارم ولي چ فايده ك نميخواد قبول كنه من ...

بدون اینکه اون بدونه خودتو درمان کن باور نکنه مهم اینکه تو خوب بشی البته کاملا میتونم درک کنم حستو سخته وقتی بیماری یا یه چیزی هس و با نزدیکترین کست در میون بزاری و اونباور نکنه یا درکت نکنه چقد میسوزی و دلت میگیره

ببينين ي ادم دو قطبي ب هيچ صِرَاطِي مستقيم نيست هيچ تعادلي تو خلقش نداره مدام نوسان ي لحظه شاد يك ل ...

متاسفانه اکثر چیزایی ک گفتیو دارم ولی نمیدونم شاید دوقطبی نباشه شایدم باشه خیلی سردرگمم 

دپاكين ك خواب اوره سه چهار ساعته خوردم چرا اثر نميكنه اصلن خوابم نمياد

من اوایل که خوردمش همیشه خوابم شبا زود میخوابم تا لنگ ظهر بزور بیدارم میکنن در طول روز هم یه ساعت خواب یه ساعت بیدار ولی بعد مدتی عادت کردم بهش البته الان نمیخورم خوانوادم قبول نمیکنن 

من اوایل که خوردمش همیشه خوابم شبا زود میخوابم تا لنگ ظهر بزور بیدارم میکنن در طول روز هم یه ساعت خو ...

متولد خرداد هستین؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دوستان شبتون ممنونم از پاسخهاتون خصوصا تاياناي عزيز التماس دعا🌹😍

متولد خرداد هستین؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
 منکه شما رو ندیدم، پزشکم نیستم، فقط میتونم بگم، نوساناتی که یه انسان عادی تجربه میکنه، دهها بر ...

نه من اصن بش فک نمیکنم ولی وقتی تایپک و دیدم گفتم ببینم این دوقطبی دقیقا چطوریه چون بعضی وقتا حس میکنم این بیماریو دارم قبلا فک میکردم تنوع طلبم چون یه بار به کلاس زبان گیر میدم یه بار والیبال ی بار کلاس نقاشی یا ارایشگری و......حتی خوانوادم خسته شدن از دسم