2777
2789
عنوان

دپاكين و چاقي و دوقطبي

3138 بازدید | 63 پست

سلام من دو قطبي شديد دارم يمدت لاموتريژين خوردم و تأثيري نداشت حالم بشدت بد شد الان دكترم بهم دپاكين داده و عارضه آش چاقيه كسي دپاكين خورده باشه و چاق نشده باشه ؟چطور؟

ورزش کن تا ازچاقی جلوگیری بشه.من برامیگرنم میخوردم.

كلا ٢٥كيلو اضافه وزن دارم تازه ي هفته س روزي يك ساعت پياده روي مي كنم دكترم گف چاره اي جز دپاكين ندارم 

من وزنم ازين بيشتر شه ميميرم اي خدا لعنت به دو قطبي ك هر چي مشكل دارم زير سر اين بيماري ه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل بیماریت از وزنت خیلیییییییی خیلی مهمتره.

اگه درمان نکی خدایی نکرده ممکنه به خودت آسیب بزنی.

حتما داروهاتو سروقت مصرف کن

برای وزنتم برو پیش متخصص تغذیه.

قبلشم چکاپ کامل هورمونی و سونو بده.ممکنه علت وزنتو پیدا کنی

میشه بگی دوران کودکی بدی داشتی یا بیماریت ارثیه ؟

نه اصلا من تا قبل ازدواجم هيچ نشونه اي نداشتم پسرم نارس اومد و خيلي مشكل برخوردم ازون موقع خودمو باختم و دو ساله زندگيم عذاب شده

ب معناي واقعي عذابا

من يروز بدون بارها دعوا فكر كردن ب خودكشي و ساعتها گريه نگذروندم

از خدا ميخوام حالم خوب شه چون خستهم

دپاکین همه رو چاق نمیکنه، شما متاسفانه چاق شدی باهاش میگم قبلش دکترت آزمایش تیروئید ازت نگرفت؟!! همی ...

من با چكار كامل رفتم پيشش اولين باره استفاده ميكنم ٢٥كيلو أضافه وزننم از بارداريه من قبل بارداري 50 بودم الان 75 و داغون شدم

استارتر میشه بگی چجوری دکترت تشخیص دو قطبی داد؟ معمولا زود نمیفهمن، مثلا اولین بار تو فاز افسردگی میری دکتر، دکتر ممکنه تشخیص افسردگی بده به غلط.
بعد داروی افسردگی میده، دیگه مریض میره تو شیدایی

نه اصلا من تا قبل ازدواجم هيچ نشونه اي نداشتم پسرم نارس اومد و خيلي مشكل برخوردم ازون موقع خودمو باخ ...

اخه دوقطبی ارثیه .شما تو فامیل درجه یک یا دو یا سه هیچکس مشکل خاصی نداشته؟؟؟سابقه افسردگی وسواس اسکیزوفرنی دوقطبی 

استارتر میشه بگی چجوری دکترت تشخیص دو قطبی داد؟ معمولا زود نمیفهمن، مثلا اولین بار تو فاز افسردگی می ...

عزيزم من خودم كارم طوريه ك ميدونستم بفهمم مشكلم و البته با ي سرچ ساده ميشد فهميد البته شك داشتم و چند جلسه رفتم دكتر تشخيص قطعي داد