2777
2789
عنوان

اخه واسه همه چی وایتکس🥲

483 بازدید | 33 پست

دوتا عمه دارم دوتا زن عمو، هرموقع میریم خونه مادربزرگم واسه همه چی اینا وایتکس استفاده میکنن هرروز فنجونای بلورشونو وایتکسی میکنن واسه دستمال کشیدن به در و دیوار و درای کابینت و دستمال کف آشپزخونه و کلا همه چی و همه جا

هرموقع رفتیم از استکانا بوی واتکس میاد نمیتونیم چای بخوریم توش حالمون بد میشه، درسته همیشه همه جا برق میزنه ولی خداروشکر میکنم بین اونا فقط مامان منه که این اخلاق مزخرفو نداره و به منم منتقل نکرده، البته هروقت میرم منم وسوسه میشم میام یه بار همه جارو وایتکسی میکنما خدایی برق میندازه ولی خیلی اخلاق بدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا همه میره تو معده و جون آدم

فک میکنن تمیزیه، هزار تا درد مرض دیگه از اون وایتکسا میگیره آدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ومنی که خیلی ساله ازوایتکس استفاده نکردم 

بعداز۳سال اومدم استفاده کنم گندزدم به لباس 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من فقط هر روز سرویسو با وایتکس میشورم دیگه استفاده ای ندارم

میدونی باعث میشه لعاب سرامیک و‌کاشي ها از بین بره و اون تمیزی را دیگه  نداشته باشه. حالت خراش روی سرويس ميفته. 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

میدونی باعث میشه لعاب سرامیک و‌کاشي ها از بین بره و اون تمیزی را دیگه نداشته باشه. حالت خراش روی سر ...

اره ولی مجبورم سریع بو میگیره حتما باید هر روز کاشی ها رو بشورم

همتا اسم خـودمه♥