2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر عفونت خون که نیست هاحتمالا خونریزی داشتند حین عمل که ضربان قلب هم بالا رفت برای افت فشار ...

آها درسته ممنون از راهنمایی ودلگرمیتون عزیزم 

توکل میکنیم بخدا انشاالله خیر ببینی یکم آرومم کردی 

شمام دعا کنید انشاالله با دعای خیر شما خدا به پدرم رحم کنه 

سلام کدوم شهر هستین به واسطه تیر پا قطع شده یا خودشون پا رو قطع کردن؟آخه الان پیوند اعضا خیلی عالی ع ...

عزیزم کرمانشاه تیر خورده انتقال دادن تهران اینجا بیمارستان دولتی جواب کرد گفتن فقط قطع عضو دلمون آروم نگرفت بردیم بیمارستان خصوصی پیش بهترین جراح 

اینجام دیر شد گفتن هیچ شریانی براش نمونده پاش مرده 😭😭 به همین خاطر قطع کردن 

عزیزم کرمانشاه تیر خورده انتقال دادن تهران اینجا بیمارستان دولتی جواب کرد گفتن فقط قطع عضو دلمون آرو ...

آخ عزیزم خیلی سخته ما هم چنین تجربه تلخی رو داشتیم

بله متاسفانه برای پیوند زمان خیلی مهمه 

اما راضی باشین به رضای خدا 

میتونست بدتر از این باشه 

انشالله سایه شون همیشه بالای سرتون باشجه و زود خوب بشن❤️

آخ عزیزم خیلی سخته ما هم چنین تجربه تلخی رو داشتیمبله متاسفانه برای پیوند زمان خیلی مهمه اما راضی با ...

خیلی سخته خیلیییی 😭😭هر لحظه آرزوی مرگ میکنی که ای کاش میمردم واین لحظه رو نمیدیدم 

سلام اسی جان خوبی؟حال پدر چطوره؟

سلام عزیزم ممنون شکر خوبم  

امروز بردن اتاق عمل زخمشو شستشو دادن ۴ ساعت اتاق عمل بود بعدش دوباره بردن آی سی یو  دکترش گفت شرایطش خوبه ولی هنوز زیاد کارداره 

دیگه  توکل برخدا اول امیدمون به خدا بعدم دعای خیر شما خواهرای گلم ممنونم که وقت گذاشتی جویای احوال شدی عزیزدلم 

سلام عزیزم ممنون شکر خوبم امروز بردن اتاق عمل زخمشو شستشو دادن ۴ ساعت اتاق عمل بود بعدش دوباره بردن ...

سلام عزیزم خب الهی شکر انشالله روز به روز

حالشون بهتر میشه قشنگمم وشمام ازنگرانی

ببرون میاین امروز همش دلم پیش پدرشما

بود خداروشکر که خوبین استرس نداشته باش

این روزام میگذره عزیزم خواهش میکنم 

عزیزدلم من بازم براشون دعامیکنم 🫂😘

انشاالله بیای خبر سلامتی کامل شونو بدی

سلام عذرخاهی میکنم اینجا پیام میدم یه جا دیدم نوشتین راجب حکیم نصیری شمارشم گذاشته بودین ولی من هر چی زنگ زدم قطع میشه سریع شما شماره دبگه ایی ازش ندارین؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

سلام عذرخاهی میکنم اینجا پیام میدم یه جا دیدم نوشتین راجب حکیم نصیری شمارشم گذاشته بودین ولی من هر چ ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید من زیاد سایت نمیام الان پیامتو دیدم خیر متاسفانه ندارم 

اینم که گذاشتم برای چند ساله پیش هستش خودمم اصلا یادم نبود 

سلام عزیزم خب الهی شکر انشالله روز به روزحالشون بهتر میشه قشنگمم وشمام ازنگرانیببرون میاین امروز همش ...

سلام عزیرم ببخشید گلم من زیاد سایت نمیام 

ممنونم بابت دلگرم‌تون ودعاهاتون 

خداروشکر بابا روزای سخت رو گذروند الانم حالش خو به و

داره کلینیک میره برای گرفتن پای مصنوعی 

سلام عزیزم ممنون شکر خوبم امروز بردن اتاق عمل زخمشو شستشو دادن ۴ ساعت اتاق عمل بود بعدش دوباره بردن ...

وای چقدر ترسناک.

ان شاالله خدا سلامتی بده بهشون.

صدقه بدین، خدا واستون نگهش داره.

وای چقدر ترسناک.ان شاالله خدا سلامتی بده بهشون.صدقه بدین، خدا واستون نگهش داره.

آره واقعا ترسناک بود 🥲

ولی شکر خدا گذشت بابا الان خداروشکر حالش خوبه درسته یه پاش قطع شد ولی باز جای شکرش باقی سایه اش رو سرمونو

آره صدقه دادیم قربونی کردیم براش 

ممنون عزیزم خدا عزیزای شما رو هم براتون نگه داره