2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حال عمومی شون خوبه و هوشیارن که فکر نکنم مشکلی باشه. با یه بیهوشی سبک شستشو میدن و شاید روز های ...

آره والا خوب بود جوابمونو میداد دکتر گفت خوبه حالش 

ولی چرا بردن ای سی یو بعدش گفتن فردا دوباره اتاق عمل 

این داره دیونم میکنه 

عزیزم شرایطتون رو درک می کنم اتفاق بسیار بدی برای عزیزترین کستون افتاده 

طبیعیه یه مدت شرایط بسیار سختی دارین هم از لحاظ سلامتی پدرتون و هم از لحاظ روحی

ولی دعا می کنم هر چی زودتر پر از خیر این بحران رو پشت سر بذارین

پدرتون یه مدت آنتی بیوتیک می گیرن و دبرید و شستشو میشن 

که روال درمانه 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
آره والا خوب بود جوابمونو میداد دکتر گفت خوبه حالش ولی چرا بردن ای سی یو بعدش گفتن فردا دوباره اتاق ...

قطع عضو عمل سختیه ممکنه خون زیادی از دست داده باشه و نیاز باشه که تو ای سیو خون تزریق بشه . دلیل نمیشه هر کی میره ای سیو بد حال باشه . شایدم از اول قرار بوده برن ای سیو ولی تخت خالی نبوده . در ثانی  اگر مشکلی بود حتما به خانواده اطلاع میدن و خیلی از بیمارا برای تعویض پانمسان میبرن اتاق عمل 

عزیزم شرایطتون رو درک می کنم اتفاق بسیار بدی برای عزیزترین کستون افتاده طبیعیه یه مدت شرایط بسیار سخ ...

ممنون عزیزم بله واقعا یدفعه همچین اتفاقی افتاد خیلی یهو 

پدرم که عزیزترین کس آدم هست

هممون داریم دیونه میشم وقتی گفتن دیگه هیچ راهی جز قطع عضو نیست با اینکه خیلییییی برامون سخت بود باور کنید  گفتیم اشکال نداره فقط از خدا خواستم سایه اش روسرمون

باشه 

ولی از اینکه یهو میگن دوباره باید بره اتاق عمل و آی سی یو آدم  دیونه میشه 

قطع عضو عمل سختیه ممکنه خون زیادی از دست داده باشه و نیاز باشه که تو ای سیو خون تزریق بشه . دلیل نمی ...

آره خب خیلی خون از دست داده بود دائم براش خون تزریق میکنن

واقعا یعنی عادیه اینکه میبرنش اتاق عمل 

ممنون عزیزم بله واقعا یدفعه همچین اتفاقی افتاد خیلی یهو پدرم که عزیزترین کس آدم هستهممون داریم دیونه ...

پدرتون هیچ بیماری زمینه ای نداشته ؟مشکل قلبی یا فشار خون یا هر بیماری دیگه ای؟

همین که هوشیار هستن خیلی امتیاز بزرگی هست آی سی سو هم برای مراقبت های بیشتر هست نگران نباشید 

میگم که احتمالش هست تا چند نوبت پشت سر هم یا یه روز در میون ببرنش اتاق عمل برای شستشو 

که چون دردناک هست نیاز به بیهوشی داره

د

پدرتون هیچ بیماری زمینه ای نداشته ؟مشکل قلبی یا فشار خون یا هر بیماری دیگه ای؟همین که هوشیار هستن خی ...

نه خدا روشکر هیچ بیماری زمینه ای نداشته 

بله دکترم از اتاق عمل بیرون اومد خیلی راضی بود از شرایطشون  فقط یکم ضربان قلبش زیاد بود یه کوچولو هم فشارش پایین بود 

واینکه وقتی داشتن میبردن آی سی یو دادشم گفت چند تا دونه اندازه عدس روی پوست سینه وشکمش 

یهو در اومده ما هم که سر رشته هیچی نداریم از عفونت خون واین چیزا می‌ترسیم 

خدا رو شکر 

عفونت خون که نیست 

هاحتمالا خونریزی داشتند حین عمل که ضربان قلب هم بالا رفت برای افت فشار بردنشون ای سی سو 

اون دونه ها هم نگران نباشید اغلب به خاطر حساسیت به داروهای بیهوشی هست که دارو می زنن برای درمانشون