با بچه ای که دائم خرابکاری میکنه چیکار میکنید؟مگه ممکنه اخه .من دخترم شیش سالشه سال دیگه میره پیش دبستانی اما روزی نیست یه حرکت عجیب نکنه واقعا نمیدونم چه برخوردی کنم چند بار بگم عیب نداره بچه س.شامپو رو کامل خالی میکنه کف حموم.دستمال کاغذیا رو میزاره جلوی آب.نخ دندون و کامل ازهم باز میکنه و........هرروز یه داستان جدید😕
وای متنو خوندم حس کردم بچه من بود از پنجره پرتش میکردم بیرون بعد میشستم موهامو میکندم بعد سرمو میکوب ...
ای وای😂دعام اول وهمیشه سلامتیشه خدا همه بچه هارو حفظ کنه بچه های منم همینطور.اما اگه بهت بگم چه بلاهایی سرم آورده برام گریه میکنی.تو مهمونی عروسی پارک پاساژ ارایشگاه هرجا که فکرشو بکنی اذیت کرده تو خونه هم که خرابکاری پشت سرهم.دوسال پیش آب پاشید رو تی وی ۵۵ منحنی که تازه خریده بودیم از بالا تا پایین یه خط سیاه افتاد منو وشوهرم غصه خوردیم دیوونه شدیم ولی شوهرم ازش عصبانی نشد گفت عیب نداره شده دیگه،بچه رو نترسونیم
ای وای😂دعام اول وهمیشه سلامتیشه خدا همه بچه هارو حفظ کنه بچه های منم همینطور.اما اگه بهت بگم چه بلا ...
فدا سرش بچه اکه شیطونی نکنه بیماره ولی یه دکتر ببر دختر خاله منم اینکاررو میکرو گفتن بیش فعالی و الان میبره مهدکودک و خوب شده و بزرگ بشن فهمیده بشه خوب میشه خداروشکر کن که بچه داری نبودنش بده