2777
2789
عنوان

شما واقعا چیکار میکنید این جور مواقع

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 48 پست
اصلا متوجه نمیشه هرجور بگی بیفایدست لذت میبره از خراب کردن.باورت میشه یه سرم گرون برا پوستم خریدم ده ...

قوطی خالی براش اب کن بگو فقط با این بازی کن البته مواظب باش خونت هم کثیف نشه خیلی یا بازی های سرگرم کننده جایگزین براش بزار هر طور که صلاح می دونی سالم باشه مواظبشم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما که شیطنت های داره دختر منم حتی الان که ۹ سالشه مثلا دو سه روز پیش رفتم دستشویی دیدم کاشی دسشویی کفی شده مایع ریخته شده بود مایع رو کلا برداشتم گذاشتم بالا دو سه روز مایع نداشت واسه دست شستن دیگه معذرت خواهی کرد گذاشتم  پایین 

خب حتما که شیطنت های داره دختر منم حتی الان که ۹ سالشه مثلا دو سه روز پیش رفتم دستشویی دیدم کاشی دسش ...

خب دیگه ۹سال کاملا متوجه اشتباهش میشه ویادش میمونه.دختر من میفهمه من عصبی شدم میدونه اشتباه کرده اما به فاصله ی دوروز بعد دوباره تکرار میکنه شبیه همون کارو

تاثیر داشت یعنی خانواده متوجه شدن اوضاع بهتر شده؟

بله بهتر شد ، زیادی کنجکاووند ،،کنجکاوی زیاد بزرگتر بشن کار دستشون میده . راه حل دادن.  دارو هم تا ۱۸ سالگی.  که یادمه یه قرص بود حدود یک ششم بهش میدادن ، دوز خیلی پایین  

خدایا شکرت.
بله بهتر شد ، زیادی کنجکاووند ،،کنجکاوی زیاد بزرگتر بشن کار دستشون میده . راه حل دادن. دارو هم تا ۱ ...

زنده باشن منم باید بفکرش باشم خیلی برامون سخت شده برخورد باهاش

عزیزم من دخترم نیمه اول ۹۸هست پیش رو گذروند..دختر بیچاره من یکم صداش بیاد بالا منوشوهرم کلی میتوپیم ...

خدا حفظش کنه دختر من نیمه دوم ۹۸ هست.من اعصاب و روانمو این شیش سال ازدست دادم