با بچه ای که دائم خرابکاری میکنه چیکار میکنید؟مگه ممکنه اخه .من دخترم شیش سالشه سال دیگه میره پیش دبستانی اما روزی نیست یه حرکت عجیب نکنه واقعا نمیدونم چه برخوردی کنم چند بار بگم عیب نداره بچه س.شامپو رو کامل خالی میکنه کف حموم.دستمال کاغذیا رو میزاره جلوی آب.نخ دندون و کامل ازهم باز میکنه و........هرروز یه داستان جدید😕
اصلا متوجه نمیشه هرجور بگی بیفایدست لذت میبره از خراب کردن.باورت میشه یه سرم گرون برا پوستم خریدم ده ...
قوطی خالی براش اب کن بگو فقط با این بازی کن البته مواظب باش خونت هم کثیف نشه خیلی یا بازی های سرگرم کننده جایگزین براش بزار هر طور که صلاح می دونی سالم باشه مواظبشم باش
خب حتما که شیطنت های داره دختر منم حتی الان که ۹ سالشه مثلا دو سه روز پیش رفتم دستشویی دیدم کاشی دسشویی کفی شده مایع ریخته شده بود مایع رو کلا برداشتم گذاشتم بالا دو سه روز مایع نداشت واسه دست شستن دیگه معذرت خواهی کرد گذاشتم پایین
خب حتما که شیطنت های داره دختر منم حتی الان که ۹ سالشه مثلا دو سه روز پیش رفتم دستشویی دیدم کاشی دسش ...
خب دیگه ۹سال کاملا متوجه اشتباهش میشه ویادش میمونه.دختر من میفهمه من عصبی شدم میدونه اشتباه کرده اما به فاصله ی دوروز بعد دوباره تکرار میکنه شبیه همون کارو
بله بهتر شد ، زیادی کنجکاووند ،،کنجکاوی زیاد بزرگتر بشن کار دستشون میده . راه حل دادن. دارو هم تا ۱۸ سالگی. که یادمه یه قرص بود حدود یک ششم بهش میدادن ، دوز خیلی پایین
عزیزم من دخترم نیمه اول ۹۸هست پیش رو گذروند..دختر بیچاره من یکم صداش بیاد بالا منوشوهرم کلی میتوپیم بهش اهل خرابکاری اینا نیس..بنظرم ی مشاور ببرش شاید پیش فعال باشه