2777
2789

با بچه ای که دائم خرابکاری میکنه چیکار میکنید؟مگه ممکنه اخه .من دخترم شیش سالشه سال دیگه میره پیش دبستانی اما روزی نیست یه حرکت عجیب نکنه واقعا نمیدونم چه برخوردی کنم چند بار بگم عیب نداره بچه س.شامپو رو کامل خالی میکنه کف حموم.دستمال کاغذیا رو میزاره جلوی آب.نخ دندون و کامل ازهم باز میکنه و........هرروز یه داستان جدید😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من کلاس چهارمه

مایع دستشویی و ظرف شویی زردچوبه قاطی می‌کنه 

از اونور مهر میاره با گواش رنگ می کنه 

جوراباشو پر از پنبه می کنه میگه می خوام عروسک درست کنم 

با اینکه کلی عروسک و اسباب بازی های مختلف داره 

اصلا هرچیزی که دست بزنه کاملا به قصد خراب کردنش میره،شیر ظرفشویی رو حتی

خب اخه چرا باهاش حرف زدید از روی عصبانیته یا استرس داره یا چیزی؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخی عزیزم دنبال بازیه ببین جایگزینش چه بازی میشه باهاش کرد بعد براش با زبون خوش و خوش حالی توضیح بده ...

اصلا متوجه نمیشه هرجور بگی بیفایدست لذت میبره از خراب کردن.باورت میشه یه سرم گرون برا پوستم خریدم ده دقیقه خواسم رفت به کارای خودم خالیش کرد تو سینک ظرفشویی؟؟؟بعدش عصبانیت منو دید اما دوز بعدش با شامپو تو حموم اینکارو کرد

اصلا متوجه نمیشه هرجور بگی بیفایدست لذت میبره از خراب کردن.باورت میشه یه سرم گرون برا پوستم خریدم ده ...

اینجور بچه ها به نظرم خیلی باهوشن چون بعضی‌ کار هارو از روی کنجکاوی انجام میدن

خب اخه چرا باهاش حرف زدید از روی عصبانیته یا استرس داره یا چیزی؟

نمیدونم حرف زدن فایده نداشته چون گریه میکنه معذرت خواهی میکنه میفهمه کازش اشتباه بود اما بازم یه کار جدید یه خرابکاری جدید مامانم میگه بچه کنجکاویه ولی بقیه بچه ها فک نکنم اینجوری باشن لااقل دختر بچه ها کمتر

بچه‌ست، دنبال اکتشافه. میخواد ببینه کل شامپو رو بریزه رو سرش چی میشه، یا دستمال خیس میشه چی میشه و... 

این چیزا رو از جلوی دستش بردارید

با نقاشی، بازی، کاردستی و... سرگرمش کنید

حتی وقت آشپزی کارایی که میتونه رو بدین انجام بده مثلا سالاد درست کنه... 

کلا کارای مفیدی که کمتر ضرر میزنه براش جور کنید انجام بده