2777
2789

پیش دبستانی نرفته?

البته پسر خودمم منظم پیش دبستانی نرفت ولی خودم روزی نصف صفحه سرمشق میدادمش مینوشت

ولی از کودکی بازی های فکری زیاد باهاش بازی میکردم و تقریبا نصف اسباب بازیهاش مربوط ب بازیهای فکری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه دختر من سال گذشته کلاس اول بود ،واقعا فکر میکردم مشکل ذهنی داره انقدر ک دیر یاد گرفت حتی شاید تا آخر سال هم نتونست خوب یاد بگیره اما امسال عالیه فراتر از انتظارم ، صبر داشته باش میدونم سخته منم این روزهارو داشتم ولی مطمئن باش درست میشه فقط خیلی بهش سخت نگیر خستش نکن ک زده بشه 

نه مطمئن باش یاد میگیره اما من به این نتیجه رسیدم وقتایی که خودشون نخوان یا حواسشون پرت چیزی باشه اصلا یاد نمیگبرن ما کلاس دومیم هنچز همین مشکل رو داریم با این بچه باهوشیه پسرم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پسر منم همینه انقدررررررررر میگم میگم میگم تا بالاخره یاد بگیره بازم اون وسطا یادش میره فوکوس پلا ...

من تازه فکوس پلاس خریدم شما چند وقته میدید بش 

من وسطش خسته و عصبی میشم اول که با هم آغاز مشکل داشت حالا راه افتاد از دیروز حواس پنجگانه 😭

حالا اجازه بده به طفل معصوم دنیایی بیرون از خونه رو هضم کنه اونم تنهایی ، مشخص وارد جامعه شده یه استرس

همین جوری رو دوشش معلوم مغزش بیشتر تو محیط های جدید قفل ، سعی کن از الان رو بچه ایراد نزاری همه ی بچه ها همین هستند تا نصف کتاب جلو نره اصلا نمیدونند درس چیه 

چرا اخه

پسرتون پیش دبستانی رفته؟

و اینکه مقاومت آموزشی رو جدی بگیرید عزیزم

اگه بچه بیفته تو لجبازی 150 بارم بگی یاد نمیگیره

فشار عصبی رو کم کن،یکم آسون تر بگیر

اگه تکالیفش رو انجام نداد شما حرص نخور و به معلم بگو مهربانانه ولی قاطع بهش تذکر بده و اگه تکالیفش رو خوب انجام داد خیلی تشویقش کن و یه خوراکی خوشمزه هم بهش جایزه بده

مگه شما معلمی! شاید شیوه ای که شما توضیح میدین مناسب نیست. اگه آموزش کار راحتی بود دیگه مدارس دایر نمیشدن. سعی کن از بازی هایی که داخل گوشی هست که جذاب ترن استفاده کنی اونا نوشتن و اعداد رو در حین بازی کردن یاد میدن که بچه ها بیشتر دوسش دارن. و اصلا و ابدا به بچه این چیزا رو نگو حتا به دروغ تشویقش کن تا اعتماد به نفس بگیره. این حرفا که دیر یاد میگیری و خنگی تو ناخوداگاه بچه میمونه و در آینده هر بار که بخواد تلاش کنه یا کاری رو انجام بده اینا اولین چیزایی هست که یادش میاد. پس صبور باشید و بزرگترین وظيفه پدر و مادر دادن اعتماد به نفس و خودباوری به بچه شونه

🌱

من تازه فکوس پلاس خریدم شما چند وقته میدید بش من وسطش خسته و عصبی میشم اول که با هم آغاز مشکل داشت ح ...

چی هست فوکوس پلاس؟ 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

تصور کن الان شروع کنی چینی یاد بگیری و مامانت توی همون دو ماه اول توقع داشته باشه همه چیو فرت یاد بگیری

الان شرایط بچه همینه

صبور باش

راه میفته

از درس زده اش نکن و درضمن شما چیزی بهش نگو!!! قرار نیست تو چیزی یادش بدی، داره مدرسه میره! هر روز در حد دو تا ۲۰ دقیقه ازش بخواه بیاد بشینه درسای اون روز رو برای تو تعریف کنه، اصلا بهش نخ نده اگه جایی گیر کرد! فقط مجبورش کن خودش از مغزش کمک بگیره:«پسرم من نمیدونم، خودت حدست چیه؟» «هر چی فکر میکنی بگو حتی اگه مطمئن نیستی»

خیلی که زود عصبی میشم 😐

منم زود عصباني ميشدم  يه كاري بكن چند سال ديگه نگي خاك بر سر من چقدر بچه را اذيت كردم 😔هر چند حالا هم همون طوريم اون دير ياد ميگيره و تمركز نداره منم…

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه مطمئن باش یاد میگیره اما من به این نتیجه رسیدم وقتایی که خودشون نخوان یا حواسشون پرت چیزی باشه اص ...

از منم به خدا مثلا میگم هم آغاز کیف میگه ای  ف د بعد که یکم چپ نگاه میکنم میگه ک دیگه یا تا زیادی تمرین میکنم داد میزنم من اصلا نمی‌خوام ظهرم ساعت ۲میاد تا دونیم غذا می‌خوابه تا ۵و ۶