2777
2789
عنوان

شما واقعا چیکار میکنید این جور مواقع

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 48 پست
اینجور بچه ها به نظرم خیلی باهوشن چون بعضی‌ کار هارو از روی کنجکاوی انجام میدن

خیلی باهوشه یعنی من وهمسرم متوجه شدیم که کاملا مستقل یه راه کاری برا مشکلاتش پیدا میکنه زرنگه اما واقعا دیوونه شدم من

خواهر من کلاس چهارمهمایع دستشویی و ظرف شویی زردچوبه قاطی می‌کنه از اونور مهر میاره با گواش رنگ می کن ...

وای ماشالله خانومی شده برا خودش خرابکاری نکنه اشکال نداره بزار آزمون خطا کنه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باهوشه یعنی من وهمسرم متوجه شدیم که کاملا مستقل یه راه کاری برا مشکلاتش پیدا میکنه زرنگه اما وا ...

همین دیگه 

خواهر منم دقیقا توی دو روز ۵۰ ورقه A4 رو مصرف کرد بابام باهاش دعوا کرد که چرا این کار رو کردی اما وقتی ورقه ها رو نگاه کردم دیدم ای دل غافل چه استعدادی توی طراحی و نقاشی داره 

و ما الکی دعواش کردیم بچه ها اینجوری استعداد هاشون شکوفا میشه به نظرم آزادش بزارید 

بچه‌ست، دنبال اکتشافه. میخواد ببینه کل شامپو رو بریزه رو سرش چی میشه، یا دستمال خیس میشه چی میشه و.. ...

من دیگه هرلحظه حواسم بهش هست بخدا یه حمام باارامش نمیتونم برم چون میدونم یهو ممکنه کنجکاو یه چیزی بشه باید حواسم باشه اما با نقاشی پازل واینچیزا ارتباط برقرار نمیکنه چون سریع خرابشون میکنه مجدد میاد سراغ وسایل خونه. راه میره ببینه کجا میتونه چیکار کنه اخرشو ببینه چی میشه😵‍💫

وای ماشالله خانومی شده برا خودش خرابکاری نکنه اشکال نداره بزار آزمون خطا کنه😂

خیلی اسرار داره کاری رو که دوست داره انجام بده من ۱۲ سال پیش یه جفت اسکیت خریدم اما فقط یه بار پوشیدم چون زمین خوردم اما اون دو ماه تمام تمرین کرد با اسکیت های من با اینکه زخمی میشد اصلا براش مهم نبود الان اسکیت بازیش خیلی خوبه 

خیلی باهوشه یعنی من وهمسرم متوجه شدیم که کاملا مستقل یه راه کاری برا مشکلاتش پیدا میکنه زرنگه اما وا ...

به نظرم  طبیعی نیست 

من دوتا بچه دارم تو دو سالگی هم از این کارا نمیکردن

من میبردم بچه رو کلاس شنا!یا موسیقی!کاری که فکر و جسمشو مشغول بکنه..

من خواستم ببرم ورزش ثبت نامش کنم اما چون خیلی انرژیش زیاده و به میزان کافی تحرک داره پشیمون شدم الان مهد میبرمش مدتیه ولی از میزان کنجکاویش نسبت به وسایل خونه کم نشده

نمیدونم من صبرم زیاد بوده مدارا کردم اما فکر میکنم بیش فعاله

حتما پیگیر شو و ببرش پیش پزشک بیش فعالی و .... اگر درمان نشه در آینده اتفاقاتی میفته یا کارهایی میکنه که نمیتونی جلوش رو بگیری 

خدایا شکرت.