2777
2789
عنوان

اینا چیه تو‌گردنم😰

222 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من خیلی اتفاقی با گردنم بازی میکردم یهو دیدم دو تا بیضی خیلی کوچیک زیرپوستم حرکت میکنه یعنی فشارشون که میدم تکون میخورن شماام داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن ودت 

همه ی موجوداتی ک خون جهنده دارن ازینا تو ی گردن و رانشون هست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

عزیزم غده لنفاوی زی گو و گردنه که درواقعا هر وقت عامل باکتریایی یا ویروسی از طریق دهان بینی وارد بدنتون میشه باهاش مقابله میکنه موقعی که عفونت تو بدنتون باشه یا سیستم ایمنی فعالیتش بیشتر باشه باد میکنه بزرگ میشه شما احتمالا گلو درد یا دندون درد یا گوش درد ندارین؟ بعضی اوقات ادم میفهمه برای چیه بعضی وقتا هیچ وقت نمیفهمی خودشون کوچیک میشن باز فکر نکنم نیاز به دکتر رفتن باشه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ببین توی غدد لنفاوی گلبول‌های سفیدن که مسئول مراقبت از بدنن. یه چیزی شده که متورم شدن... حساسیتی چیز ...

من قبل اینکه حس کنم سرکلاس نشسته بودم یهو حس کردم پیشونی و سرم سنگین شد و حتی چشمام

دو سه روز قبلش صبح از خواب پاشدم گلوم یجوری بود

من قبل اینکه حس کنم سرکلاس نشسته بودم یهو حس کردم پیشونی و سرم سنگین شد و حتی چشمامدو سه روز قبلش صب ...

همونه بابا... این‌قدر ویروس و مریضی توی این فصل هست که تعجبه کسی حال بدنش خوب باشه.

استرس به خودت راه نده.

هومت، هوخت، هورشت.